Блінкен та Кулеба обговорили надання Україні ППО

1 декабря 2022

Державний секретар США Ентоні Блінкен та глава МЗС України Дмитро Кулеба обговорили надання засобів протиповітряної оборони. Про це у середу, 30 листопада, повідомляє Європейська правда із посиланням на заяву Держдепу.
 
Зустріч відбулася на полях зустрічі міністрів закордонних справ країн-членів НАТО у Бухаресті.
 
"Держсекретар підтвердив міністру закордонних справ Кулебі незмінну прихильність Сполучених Штатів до оборонних та стримувальних можливостей України, особливо щодо надання засобів протиповітряної оборони для боротьби з ескалацією ракетних ударів Росії по цивільній інфраструктурі в Україні", - сказано в повідомленні.
 

Сторони також обговорили результати зустрічей, зокрема з партнерами з G7+ щодо нагальних потреб енергетичної інфраструктури України.
 
Ще одне питання, яке вони розглянули, – розвиток довгострокової енергетичної безпеки та стійкості в Україні.
 
Як ми повідомляли раніше, США засуджують російські ракетні удари по Україні та запевняють, що вони не зламають рішучості західних партнерів і далі допомагатимуть Україні.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Рікі Мартін під час подорожі до Японії поділився рідкісними кадрами з 15-річними синами 26 апреля 2024

Пуерториканський співак Рікі Мартін гайнув у подорож до Японії, взявши з собою старших синів, 15-річних двійнят Матео та Валентино.

Зачем нужен уголовный адвокат по ДТП: помощь адвоката и порядок действий 26 апреля 2024

Попадание в дорожно-транспортное происшествие – это событие, которое может изменить вашу жизнь в мгновение ока. В таких ситуациях возникает множество вопросов и тревог: как защитить свои права?

Стали відомі 5 цікавих фактів про Михайла Коцюбинського 26 апреля 2024

Переконав Винниченка не писати російською та "змусив" всю Європу говорити про Україну: 5 маловідомих фактів про Михайла Коцюбинського Він активно збагачував українську літературну мову новими словами

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ineed.ua 0.8
ineed.ua

Отзывов: 1

Дзюбанчук 0.9
Дзюбанчук

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше