Благодійний фонд «Відкрита музика міста» спільно з JS оголошує перший Всеукраїнський конкурс для композиторів

26 ноября 2020


Напередодні 30-ї річниці Незалежності України благодійний фонд «Відкрита музика міста» спільно із Національним симфонічним оркестром України, за підтримки JS оголошує перший Всеукраїнський конкурс на написання концертної увертюри. До участі запрошуються всі бажаючі композитори, що є громадянами України, незалежно від їхнього віку, статусу та місця проживання.

 

Жодних обмежень – суцільна творчість та любов до музики!

Метою конкурсу є не лише створення нової сучасної увертюри, а й підтримка українських композиторів та поштовх для реалізації їхнього потенціалу. Призовий фонд, наданий головним партнером конкурсу – юридичною фірмою Asters, складає понад 200 тисяч гривень.

Переможці отримають 100 тисяч гривень за перше місце, 75 тисяч гривень за друге місце і 50 тисяч гривень за третє місце.

Але головною нагородою для найкращих авторів стане дещо особливе. 

Їхні твори виконає та запише Національний симфонічний оркестр України – двічі номінант на Grammy – під орудою народного артиста Володимира Сіренка.

І прозвучать вони на всю країну та навіть світ!

Роботи конкурсантів оцінюватиме почесне журі, до складу якого входять найавторитетніші музиканти країни на чолі із видатним композитором Євгеном Станковичем.

Зокрема, серед членів журі художній керівник та головний диригент національного симфонічного оркестру України Володимир Сіренко, головний диригент Національної опери України Микола Дядюра, генеральний директор Національного симфонічного оркестру України Олександр Горностай та художній керівник та головний диригент ансамблю солістів «Київська камерата» Валерій Матюхін.

Реєстрація та прийом конкурсних партитур стартує в листопаді 2020 року і триватиме до 4 квітня 2021-го на сайті благодійного фонду «Відкрита музика міста» – openmusic.city.  Кожна робота буде анонімною й отримає свій реєстраційний номер, тож члени журі не знатимуть імен авторів, що забезпечує максимальну об’єктивність та прозорість під час оцінювання.

Фінальною крапкою конкурсу стане великий концерт 24 серпня 2021 року на честь 30-ї річниці Незалежності України.

У межах концерту Національний симфонічний оркестр України виконає увертюру переможця.

Основні вимоги та інструкція щодо заповнення заявки на участь: 

Слідкуйте за оновленнями на сторінках у соцмережах: Facebook, Instagram

jetsetter.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Українка увійшла до Книги рекордів Гіннеса як власниця найдовшого у світі волосся 23 апреля 2024

Українка увійшла до Книги рекордів Гіннеса як власниця найдовшого у світі волосся: який вигляд має Рапунцель Алія Насирова На те, щоб висушити волосся їй потрібна ціла доба

У Києві рецидивіст пограбував 78-річну жінку: злочин зафіксували камери спостереження 23 апреля 2024

У Києві рецидивіст пограбував 78-річну жінку: злочин зафіксували камери спостереження. Відео Підозрюваному загрожує до 10 років позбавлення волі

У Києві міська електричка збила на смерть жінку 23 апреля 2024

У Києві міська електричка збила на смерть жінку: подробиці трагедії Обставини та причини події встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше