Анатолій Анатоліч зізнався, скільки грошей їм із сім'єю треба на життя в Києві

25 июня 2024

Український ведучий Анатолій Анатоліч розповів, скільки сотень гривень доводиться витрачати на місяць, щоб жити у Києві та прогодувати своїх трьох дітей. За його словами, на місяць його родині потрібно приблизно тисяча доларів на особу, тобто близько 40,5 тис. грн.

Як зазначив шоумен Ангеліні Пичик у невеличкому інтерв’ю, опублікованому в Instagram, найбільше витрат припадає на дітей, доньок Алісу, Лоліту та сина Ніла, які навчаються у приватних закладах освіти. На садочок та школи родина витрачає щомісяця приблизно 110 тис. грн.

Він вирішив уникнути усіх деталей з витратами та порахував їх загальну суму. Усього на родину з 5 людей приблизно йде до 5 тис. дол. (203 тис. грн). Тобто по 1 тис. дол. на кожну особу.

"У мене основні витрати – це діти, тому що вони навчаються в приватній школі й в приватному садочку. І це десь приблизно 110 тис. грн на місяць – садочок і школа. Плюс логістика, плюс вони їдять багато, плюс мені треба їх вдягнути. У мене родина з п'ятьох людей і це приблизно до 5 тис. дол." – пояснив він.

Ціни на проживання в Києві, як стверджує ведучий, його не дуже влаштовують, "але могло бути й гірше". На думку Анатоліча, грошам завжди потрібні витрати й надходження, тому відкладати на "чорний день" для нього, схоже, не варіант.

Що цікаво, Пичик запитала у шоумена вартість його одягу, на що той пояснив, що майже усе – подарунки, хоча точну ціну одягу він знав.

"Взагалі не витрачаю [на одяг]. Футболка Mecci. Дорога, до речі, фірмова. Подарунок. Коштувала 240 дол. [9744 грн], але мені подарували на день народження. Я б її не купив. Кросівки, через те, що я амбасадор New Balance, мені їх подарували. Коштували близько 250 євро [10,9 грн]. Шорти купив за 10 євро [440 грн] на секонд-генді у Франції. Були часи, коли ще їздив у Францію. Годинник Garmin подарувала компанія "Garmin Україна". Окуляри Palaroid купив на OLX за 600 грн", – розповів шоумен.

Раніше OBOZ.UA писав, що продюсер Олексій Гончаренко розповів Ніколасі Кармі про вартість свого луку в євровому еквіваленті. Шоумен плідною працею протягом 25 років працював над популярними проєктами, тому нині "може похизуватися".

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Швейцарії вигадали роботизовану руку, яка може від'єднуватися від маніпулятора і самостійно повзати 29 сентября 2024

У Швейцарії вигадали роботизовану руку, яка може від'єднуватися від маніпулятора і самостійно повзати

Вагітна кохана Касселя вразила кардинальною зміною образа. Фото 29 сентября 2024

27-річна дівчина французького актора Венсана Касселя, модель Нара Баптіста, яка нещодавно оголосила про вагітність, вразила підписників кардинальною зміною образу.

На Київщині в ставку виявили тіло жінки 29 сентября 2024

На Київщині в ставку виявили тіло жінки. Подробиці трагедії Обставини трагічного випадку встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше