Некоглай розкрив справжні настрої серед лідерів думок в РФ

10 марта 2023

Блогер Некоглай (справжнє імʼя – Микола Лебедєв) родом із Молдови, за яким слідкують понад 10 млн. підписників, розкрив справжні настрої серед своїх колег в Росії. Близько року він спілкувався з найвідомішими лідерами думок серед молоді в Москві, тому знає про їхню політичну позицію і причину замовчування війни в Україні.

За словами Лебедєва, російські силовики залякують та погрожують популярним інфлюенсерам, одак у близькому колі вони відверто зізнаються, що війна принесла їм тільки збитки. Про це Некоглай розповів в інтервʼю Дмитру Гордону на YouTube (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

"Блогери в Росії майже всі розуміють, що відбувається. Їм це не подобається, але в них російський паспорт. Вже кайдани на них. Вони живуть в Росії все життя, в них там сімʼя, придбане майно, машини, квартири. І, якщо ти проти війни, спробуй відкрити рот. Подивишся, що буде з твоїм життям в цілому. Це розуміє там кожен", – поділився Лебедєв.

Відомі інфлюенсери бояться репресій, вʼязниці та побиття, вважає Некоглай. Саме це, з його слів, відбувається з кожним, хто публічно висловлює незгоду з кремлівським режимом.

"Показово для картинки вони всі "за правду, за Путіна". Це показово. А коли сидиш в близькому колі, всі як один кажуть: "А чому мені підтримувати? Я тільки втрачаю, в мене тільки збитки, в країни тільки збитки. Я нічого з цього не виграю", – переказав слова колег блогер.

Інфлюенсери в РФ, з його слів, обурені зниженням достатку, втратою рекламодавців та аудиторії, велику частину якої складали українці. Примітно, що про страждання народу України Некоглай не згадав, тому можна припустити, що росіяни не перейнялися співчуттям до українців, а хвилюються переважно за свої доходи.

Раніше OBOZREVATEL писав, що Микола Лебедєв приїхав до України на початку березня, щоб передати дрони й авто ЗСУ. В Києві він пробуде ще близько тижня.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Любов Успенська заявила, що її дорослу дочку "завербували" українці 4 октября 2024

Любов Успенська заявила, що її дорослу дочку "завербували" українці: деталі загадкового зникнення Тетяни Плаксіної Артистка переконана, що ціллю злочинців є саме вона

Сергій Жадан уперше за 4 місяці розповів, чим займається в армії та де проходить службу 3 октября 2024

Сергій Жадан уперше за 4 місяці розповів, чим займається в армії та де проходить службу Поет мобілізувався в травні 2024 року

У Києві на "Співочому" відкриється "Парк Тролів" 3 октября 2024

У Києві на "Співочому" відкриється "Парк Тролів": у чому особливість і скільки коштують квитки Окрім анімованих фігур, для гостей заходу передбачені інтерактивні розваги, програма з аніматорами та фудкорт

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

https://bactosfera.u a/ 4.9
https://bactosfera.u a/

Отзывов: 1

ФОП Дюдюк Р. М.  
ФОП Дюдюк Р. М.

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше