Борис Джонсон несподівано відвідав Бучу та Бородянку

23 января 2023

У Бучі Київської області в неділю, 22 січня, помітили колишнього прем'єр-міністра Великої Британії Бориса Джонсона. Офіційно його візит не анонсувався.

Відповідне відео було опубліковано в Telegram-каналі OBOZREVATEL. Скільки англійський політик перебуватиме в Україні, поки не відомо (щоб переглянути відео, доскрольте до кінця сторінки).

"Колишній прем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон приїхав до Бучі", – йдеться в повідомленні.

На опублікованому відео можна побачити, як він спілкується з мешканцями міста, потім сідає в автомобіль та у супроводі правоохоронців їде. Варто зазначити, що офіційної інформації про візит відомого англійського політика не надходило. Крім того, повідомляється, що він також відвідав і Бородянку.

Згодом інформацію про приїзд Джонсона підтвердили в пресслужбі "Укрзалізниці".

"Сьогодні вже вчетверте наші вагони доставили пана Джонсона до Києва. Дорогою він запевнив, що не мав сумнівів у перемозі України ще до того, як це стало загальноєвропейським мейнстрімом, а британці зараз роблять усе можливе, щоб "леопарди" все ж таки оселилися в українських степах", – розповіли в пресслужбі.

Нагадаємо, раніше повідомлялось, що експрем'єр-міністр Великої Британії Борис Джонсон планує новий візит до України. Він має зустрітися з президентом Володимиром Зеленським.

Раніше ми розповідали, чому саме Джонсон став улюбленцем українського народу. Детальніше про це – читайте в нашому матеріалі.

Як повідомляв OBOZREVATEL, новий голова ОБСЄ та міністр закордонних справ Північної Македонії Буяр Османі вранці 16 січня прибув до Києва. Це його перший офіційний візит до України.

Лише перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Том Хенкс зворушливо привітав дружину з 36-ою річницею шлюбу. Фото 2 мая 2024

30-го квітня американський актор Том Хенкс та його друга дружина, співачка Рита Вілсон відзначили 36-ту річницю свого шлюбу.

Стало відомо, які стосунки у Чарльза III та принца Гаррі, який планує навідатися до Великої Британії 2 мая 2024

Довіри більше немає. Які стосунки у Чарльза III та принца Гаррі, який планує навідатися до Великої Британії Король не спонукає сина на примирення

Станіслав Асєєв ледь не загинув після бою з окупантами: що відомо про стан письменника, який зараз у шпиталі 2 мая 2024

Станіслав Асєєв ледь не загинув після бою з окупантами: що відомо про стан письменника, який зараз у шпиталі Він воював на Донеччині

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Марк Сартин 0.1
Марк Сартин

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше