Боротьба з безсонням вбила легенду: стало відомо останні години життя Майкла Джексона

1 июля 2024

Легендарний поп-співак Майкл Джексон помер 25 червня 2009 року через зупинку серця, однак, якби він не намагався "вилікувати" безсоння, можливо, артист й донині радував фанатів новими хітами. В останні години до смерті персональний лікар Конрад Мюррей вколов йому три засоби для заспокоєння, що й спричини зупинку серця.

Як повідомляє Daily Star із посиланням на звіт, за кілька місяців до смерті артист просив свою тодішню медсестру Шерілін Лі колоти йому заспокійливі засоби, які використовують для наркозу. Через це жінці довелося створити хроніку, куди фіксувала усі прийоми ліків. Перший запис про використання анестетика пропофолу датований Великодньою неділею 12 квітня 2009 року.

Артист називав ці ліки "молоком" через білий колір речовини. З часом медсестра почала непокоїтися такою наркотичною залежністю Джексона, тому попереджала його про легке, але фатальне, передозування. Як пише джерело, співак відкидав усі благання зупинитися.

У травні зірка найняв іншого особистого лікаря Конрада Мюррея, і той погодився, адже йому обіцяли заробітну плату у 150 тисяч доларів на місяць. Він щоночі вколював пропофол, щоб Джексон краще спав. Саме тоді артист став ще більш залежним від препарату і без додаткової дози не міг нормально готуватися до майбутніх концертів.

За два тижні до смерті Джексон не з'являвся на репетиціях, але 19 червня його все ж побачили на заняттях, але в жахливому стані. Як зазначав менеджер концертів Джон Хоугдал, він був шокований побачити артиста тремтячим та розгубленим. Протягом того часу, щоб вгамувати дивний стан співака йому знову почали колоти анестетик, але за 2 дні до зупинки серця Джексон вже "був зовсім іншою людиною".

Увечері 24 червня він спокійно вечеряв зі своїми трьома дітьми: синами Принцом і Бланкетом (прізвисько – Бігі) та донькою Періс. Згодом він відправився на подальшу репетицію, а додому повернувся вночі. Вже зранку Мюррей знову почав колоти ліки, щоб заспокоїти співака. До 5 ранку він ввів 16 міліграмів трьох різних препаратів, а вже через 5 годин вколов "улюблений" пропофол, давши йому неймовірно високу 25-міліграмову дозу.

Ефект був очікуваним: Джексон задрімав, а серцебиття його почало сповільнюватися. Причому настільки сильно, що серце згодом остаточно зупинилося, а о 14:26 лікарі швидкої констатували смерть.

Аж через 2 роки Конрада Мюррера визнали винним у ненавмисному вбивстві і відправили за ґрати на 4 роки. Однак вже у 2013 році чоловіка випустили на волю через переповнення в'язниць та за зразкову поведінку.

Раніше OBOZ.UA писав, як зараз виглядають троє дітей Майкла Джексона і чим вони займаються.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Литві розробили план евакуації Вільнюса на випадок війни 3 июля 2024

Влада Литви забезпечить евакуацію міста за 1,5 дня у разі війни. Також планують розробити заходи щодо посилення оборони столиці

В мережі показали, як "Холостяк" Терен вчився бачату танцювати. Відео 3 июля 2024

Ветеран Олександр "Терен" Будько стане першим "Холостяком", який вміє танцювати бачату

Pixel 6 стали масово перетворюватися на «цеглини» після скидання до заводських налаштувань 3 июля 2024

Pixel 6 стали масово перетворюватися на «цеглини» після скидання до заводських налаштувань

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Попіль Ольга 5.0
Попіль Ольга

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше