Бріжіт Бардо – 90 років: який вигляд у молодості мала секс-символ ХХ століття

29 сентября 2024

Сьогодні, 28 вересня, французькій акторці, моделі та співачці Бріжіт Бардо, яка була секс-символом ХХ століття, виповнилося 90 років. Протягом своєї творчої кар'єри знаменитість встигла знятися у 48 кінострічках та зарекомендувати себе як ікона стилю, гламурними образами якої дизайнери надихаються донині.

У молодості легендарна артистка не боялася мати відвертий вигляд, тому неодноразово позувала перед камерами у сміливому вбранні. З нагоди ювілею знаменитості OBOZ.UA вирішив показати найкращі фото юної Бріжіт Бардо.


Уперше француженка заявила про себе як про модель у 1949 році, коли почала зніматися для обкладинок провідних модних журналів. Тоді її світлину на одному із глянців побачив режисер Роже Вадим. Молода красуня запала сценаристу в душу, тому він запросив її взяти участь у пробах. Через три роки на екрани вийшов перший фільм із Бріжіт Бардо – "Нормандська діра".


Після доленосної зустрічі секс-символ ХХ століття почала з'являтися у багатьох кінострічках. Найяскравішими фільмами, у яких акторка зіграла головні ролі, стали: "І Бог створив жінку", "Істина" та "Зневага". Вона отримати номінацію на британську премію BAFTA, що є аналогом найпрестижнішої нагороди в кінематографі "Оскар".


Кар'єра мегапопулярної на той час знаменитості тривала до середини 1970-х. Бріжіт Бардо кардинально "перевернула своє життя", коли вирішила покинути знімальні майданчики та створити фонд захисту тварин "Fondation Brigitte Bardot". Зірка стала активісткою, що бореться за права чотирилапих. Француженка і досі займається цією діяльністю.

Раніше OBOZ.UA розповів, куди зникла супермодель Алла Костромічова та який вигляд вона має зараз.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством 29 сентября 2024

На Київщині конфлікт між гостем та власником квартири закінчився вбивством. Подробиці справи Зловмиснику загрожує до 15 років позбавлення волі

Xiaomi представила Power Bank 25000 із вихідною потужністю до 212 Вт 29 сентября 2024

Xiaomi представила Power Bank 25000 із вихідною потужністю до 212 Вт

В Ірландії збудують перше в Європі сховище енергії на батареях із оборотною корозією металу 29 сентября 2024

В Ірландії збудують перше в Європі сховище енергії на батареях із оборотною корозією металу

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше