Брат Христини Соловій став на захист України: співачка розповіла про свій обовʼязок у тилу

13 сентября 2024

Старший брат Євген відомої української співачки Христини Соловій вступив до лав Сил оборони України. За словами виконавиці, її родич – музикант, без якого не обходився жоден концерт зірки.

Про це Соловій повідомила на своїй Instagram-сторінці. "Кожен концерт для мене – особливий. Але перший, який я гратиму без участі мого брата Євгена. Він зробив свій вибір – захищати Україну і вже долучився до Сил оборони. Щемко, але з гордістю підтримую його і пишаюся", – йдеться у дописі співачки. 

Вона додала, що своїм обов'язком в тилу вбачає підтримувати захисників та захисниць держави. "Адже разом ми переплетені та об’єднані. Ми – і є Україна", – зазначила знаменитість.


У дописі Соловій поділилася спільними фотографіями з Євгеном. На раніше небачених світлинах зірка сидить поруч з братом залаштунками концерту, а інше фото зображує їх зовсім юними – ймовірно, воно було зроблено, коли Христині виповнилося 3 рочки. 

Навесні 2024 року виконавиця зізналася, що її новий коханий – військовий. Тоді, в інтерв'ю ЛюксФМ зірка прокоментувала завершення стосунків з поетом Сергієм Жаданом, який теж мобілізувався до ЗСУ цього року. Подробиці – у нашому матеріалі.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як народна артистка України Оксана Білозір поділилася шокуючими подробицями трагедії, яка сталася з нею, коли перебувала на посаді міністра культури України. За словами артистки, її жорстоко отруїли через політичну діяльність. Деталі – читайте тут.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Дорогі фотоапарати знову стали популярними — продаж бездзеркалок підскочив на 12% цього року 19 сентября 2024

Дорогі фотоапарати знову стали популярними — продаж бездзеркалок підскочив на 12% цього року.

У хакерів з'явився новий спосіб крадіжки паролів Google Chrome 19 сентября 2024

У хакерів з'явився новий спосіб крадіжки паролів Google Chrome

На Окружній дорозі Києва біля АЗС вбили чоловіка: злочин зафіксували відеокамери 19 сентября 2024

На Окружній дорозі Києва біля АЗС вбили чоловіка: злочин зафіксували відеокамери. Подробиці справи, фото і відео Справою вже зайнялась поліція

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

КЛО Глеваха 0.1
КЛО Глеваха

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше