Брати Борисенки з "Фабрики зірок" дали перше інтерв'ю за тривалий час та відповіли, чому не пішли воювати

23 апреля 2023

Виконавці брати Борисенки із Дніпра прославилися завдяки третьому сезону української "Фабрики зірок". Чарівні близнюки підкорили своєю харизмою та талантом тисячі фанаток, однак після закінчення проєкту досить швидко зникли з радарів. Проте цими днями музиканти дали перше за тривалий період відсутності інтерв'ю. У ньому вони відповіли, чому не пішли воювати, незважаючи на те, що одному з братів приходила повістка.

З Сашком та Вовою поспілкувався Слава Дьомін на своєму YouTube-каналі. Цього року популярним колись близнюкам виповниться 31 рік.

Так, Вова Борисенко зізнався, що йому приходила повістка, але вирушити на передову він не може через серйозне рідкісне захворювання.

"Мені видали повістку у Львові, я прописаний у Дніпрі. У мене ще є певна особливість зі здоров'ям, яка не дає можливості йти воювати. Мене не беруть. У мене епілептичний синдром, це не повний вид епілепсії. Епілептичний напад – це коли судома, у мене були випадки. Я стою на обліку у лікаря", – поділився виконавець.

Що ж до Олександра, то у нього зі здоров'ям, на щастя, все гаразд, проте його, як стверджує сам співак, на фронт не призивали. При цьому артист запевняє, що намагається сприяти наближенню перемоги у тилу, де бачить себе кориснішим для України, ніж на полі бою.

"Наразі я роблю відеоролики, спрямовані на новини та OSINT – пошук людей, коли у тебе є лише фотографія та ім'я людини. У цьому я відчуваю свою корисність ", – прокоментував Саша.

Раніше OBOZREVATEL писав, чому не пішов воювати український актор Тарас Цимбалюк. За його словами, він хотів записатися у територіальну оборону на Черкащині ще на початку повномасштабної війни, але його не взяли. Усі подробиці – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Названо рибу, від якої треба відмовитися людям похилого віку 8 октября 2024

Яка найкорисніша риба для літніх людей, як її правильно вживати: пояснення лікарів.

У матері депутата Київради конфіскують Range Rover, куплений за 65 тис. грн 8 октября 2024

У матері депутата Київради конфіскують Range Rover, куплений за 65 тис.грн

Марічка Падалко про ревнощі, перевірки телефона чоловіка і де він зараз служить 8 октября 2024

Телеведуча Марічка Падалко не приховує, що в повсякденному житті вона - людина дуже емоційна і навіть істерична. І якщо до роздряпування обличчя коханому чоловікові Єгору Соболєву в неї не доходило, то "курві", до якої вона його якось приревнувала, зірка писала.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

5 роддом  
5 роддом

Отзывов: 1

bactosfera 4.9
bactosfera

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше