Британська розвідка вказала на чергову невдачу ЧФ Росії

3 августа 2022

Атака дрона проти штабу Чорноморського флоту РФ у Севастополі, про яку заявила Росія, свідчить, що Чорноморський флот навряд чи зможе організовувати якісь масові заходи, доки триває війна. Про це йдеться у звіті Міноборони Великобританії у Twitter.

"Атака на штаб Чорноморського флоту РФ у Севастополі в день ВМФ, про яку повідомили - чергова невдача для Чорноморського флоту протягом уже п'яти місяців війни проти України, які включали, зокрема, втрату флагманського крейсера Москва у квітні 2022 року. Після заяв про скасування параду малоймовірно, що Чорноморський флот може організовувати публічні заходи високого рівня паралельно із діяльністю в рамках ведення бойових дій", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, країна-агресор Росія вранці 31 липня заявила про "атаку Збройних сил України" на штаб Чорноморського флоту у тимчасово окупованому Севастополі. Загарбники стверджували, що внаслідок неї постраждали шестеро людей. Пізніше росіяни зізналися, що самі завдали удару.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Фахівці пояснили чому дієти не допомагають: як схуднути під час менопаузи 18 мая 2024

Якщо ви вважаєте, що втрата ваги в період менопаузи є проблемою, ви не самотні. Через те, що рівень гормонів та його зміна під час менопаузи впливає на наш організм, схуднення стає набагато складнішим завданням.

Ірина Білик привідкрила завісу особистого життя 18 мая 2024

Співачка Ірина Білик, яка днями вразила чуттєвим кліпом на нову пісню, привідкрила завісу особистого життя.

Ви будете здивовані: медики розповіли, чому алкоголь не варто закушувати солоними огірками 18 мая 2024

Багато хто полюбляє закушувати горілку ароматними хрумкими солоними огірками. Та медики попереджають, що так робити категорично заборонено. І ось, чому.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Анатолий 5.0
Анатолий

Отзывов: 6

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше