Експертка розказала, як виховують королівських дітей принц Вільям і Кейт

6 августа 2024

Джорджу 11 років, Шарлотті 9, а Луї, дідовому улюбленцю, 6

Фото Getty Images

Принци Джордж та Луї і принцеса Шарлотта стануть першим поколінням дітей королівської родини Великої Британії, які виховуються батьками в "бульбашці любові". Принц Вільям і Кетрін намагаються уникнути помилок, яких свого часу припускалися і Єлизавета ІІ, і Чарльз ІІІ.

На думку колишньої кореспондентки ВВС Дженні Бонд, яка освітлювала життя британської королівіської родини, виховання Вільямом та Кетрін їхніх трьох дітей є "більш нормальним".

Про це повідомляє OK!.

"Легко повторювати королівську мантру про те, що "обов'язок" передусім. Але якщо ви запитаєте будь-яку "звичайну" людину про її пріоритети. Я абсолютно переконана, що майже 100% скажуть - родина", - зазначила Бонд.

Вільям і Кейт намагаються виховувати синів і доньку не як принців та принцесу, а як просто коханих діточок

Фото Getty Images

Із її слів, Кейт вирішила втілювати стосовно Джорджа, Шарлотти та Луї підхід її власних батьків, Майкла й Керол. І Вільям із нею погоджується.

"Уявлення Кетрін про виховання дітей витікає з її власного, дуже щасливого, стабільного дитинства, і це та рольова модель, якої вона дотримується зі своїми трьома дітьми. Також вона поділяє сучасний підхід до поводження з дитячими емоціями: ніколи не кричати, вислуховувати їхні скарги та істерики, дозволяти їм вільно висловлювати їхні почуття та гнів", - зазначила колишня кореспондентка.

"На покійній королеві лежала величезна відповідальність, коли вона, молода мати, стала монархинею, їй тоді було 25. Чарльз і Діана були поглинуті масштабом халепи, на яку обернувся їхній шлюб, і, як на більшості дітей із розбитих сімей, це позначалося на Вільямові та Гаррі", - додала вона.

Коли ж не стало Діани, то, на думку Бонд, батько-одинак Чарльз міг через своє відчуття розгубленості намагатися більше поринати у роботу, ніж проводити час із синами. А їм здавалося, що ними нехтують.

Подейкують, відносно навчання Джорджа між принцом і принцесою Вельськими таки виникла серйозна суперечка

Фото Getty Images

"Це дуже інакший спосіб виховання королівських дітей, і Вільям бажає, щоби вони знали, що завжди будуть огорнуті бульбашкою любові. Гадаю, в майбутньому це дуже окупиться, три цілісні, врівноважені та дуже кохані дитини, сподіваюся, матимуть довгі та щасливі відносини зі своїми батьками", - резюмувала екскореспондентка.

До речі, якщо має рацію неофіційний біограф Роберт Джобсон, котрий готується випустити чергову книжку про королівську родину, 42-річний Вільям не гнівається на своїх батьків. Ба більше, він захоплюється Чарльзовою відданістю служінню країні.

Як відомо, 39-річний Гаррі свої образи і на батька, і на старшого брата, і на мачуху Каміллу вихлюпнув у своїх скандальних мемуарах. Нагадаємо, наближений до Чарльза інсайдер нещодавно пояснив, чому 75-річний монарх, який бореться з раком, уникає зустрічей із молодшим сином.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Названо 5 речей, які допоможуть зберегти ясний розум та гарну пам’ять до глибокої старості 30 сентября 2024

Використовувати уяву, тренувати пам’ять та виконувати легкі фізичні вправи варто кожного дня, щоб уберегтися від розвитку деменції та хвороби Альцгеймера.

Байден прокоментував смерть Насралли 30 сентября 2024

Президент США нагадав, що лідер Хезболли відповідальний за вбивства сотень американців упродовж сорокарічного правління терору.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше