"Бюро ритуальных услуг": Снежана Егорова со скандалом уволилась с телеканала

4 июня 2018

Ведущая уволилась с телеканала после скандального эфира

Скандальное поведение шоумена Антина Мухарского по отношению к его бывшей супруге, украинской актрисе и телеведущей Снежане Егоровой до сих пор находит отголоски в обществе и даже на украинском ТВ. Напомним, 49-летний Антин Мухарский покинул страну и "просил политического убежища в Европе" из-за истории с алиментами, которые он должен платить бывшей жене.

Так, во время эфира шоу на телеканале "Прямой", где до недавнего времени работала Снежана, 1 июня – в День защиты детей, зрителям предложили проголосовать за то, "кого бы они не дали убить врагу – Снежану Егорову либо Антина Мухарского?"

После скандального выпуска передачи ведущая решила уволиться с телеканала и написала об этой истории на своей странице в Facebook.

"Шукаю роботу! Прошу репост! Дякую телеканалу "Прямий", що на стадії свого створення дали можливість вірити в те,що врешті-решт ми прийдемо до цивілізації і створити авторську платформу "Територія Позитиву", яка дала можливість багатьом талановитим і порядним людям вголос заявити про своє існування. Прикро,що найстрашніший ворог,що вбиває,знаходиться найближче за все.Це байдужість,брехня і прагнення піару за будь-яку ціну "ПоярковНьюз" та Ірина Ратушна, нажаль не можу назвати вас своїми колегами і навряд чи ви зрозумієте таке поняття,як професійна або корпоративна етика.... -відверто! Єдине,що здивувало,так це те,що таким "креативним чином" канал вирішив відзначити день захисту дітей, пропонуючи глядачу обрати, кого дати вбити ворогу? Багатодітну матір, яка одна їх виховує і живе з ними в Україні або багатодітного батька-аліментщика,якій покинув вже дві родини і всім своїм малолітнім дітям винен гроші,які з нього зтягуються через судові рішення і в примусовому порядку,і саме через це він втік з України аби не сплачувати аліменти...... саме тому він "герой і майбутній лідер думок"?! -З веселого: я щаслива,що серед моїх колег є порядні люди,які мене підтримали морально,за що їм дуже вдячна!", – написала Снежана на своей странице в Facebook.

Также Снежана написал следующее: "Українське телебачення перетворилося на бюро ритуальних послуг....і поховано в першу чергу мораль,честь,сімейні цінності та здоровий глузд!!! Коли в ефірі загальнонаціонального каналу пропонують моїм дітям- Андрію, 11 років, Аріні, 8 років та Вані,6 років зробити вибір: кого б ви не дали вбити ворогу? Маму- Сніжану Єгорову, або тата- Антіна Мухарського. Як далі жити в суспільстві, де смерть стала веселою грою?".

www.segodnya.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Закарпатті через хейт від місцевих скасували концерт EL Кравчука 19 апреля 2024

Співак EL Кравчук розказав про прикру ситуацію, яка з ним сталася. Концерт артиста, що мав відбутися в одному з закладів міста Хуст, що на Закарпатті, 5-го травня, скасували.

Ріанна кардинально змінила імідж 19 апреля 2024

Тепер блондинка з чубчиком: Ріанна кардинально змінила імідж Свій стиль останнім часом зірка називає "недолугим"

Дівчина Пітта в літньому оверсайзі на голе тіло попозувала для модного кампейну 19 апреля 2024

Дівчина голлівудського актора Бреда Пітта, дизайнерка ювелірних виробів Інес де Рамон, схоже, не спробувати себе у ролі моделі.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мікрофон К8 0.3
Мікрофон К8

Отзывов: 1

Комп-Сервис 5.0
Комп-Сервис

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше