Стало відомо, скільки грошей принц Вільям заробив за 2023 рік: частину задонатив на Україну

26 июля 2024

Принц Вільям у 2023 році виконував королівські обов'язки протягом усього року, через що отримав колосальні 23 млн фунтів стерлінгів (1,22 млрд гривень) заробітньої плати за 12 місяців. Його Високість славиться благодійною діяльністю, тому частину від цієї 8-значної цифри він задонатив у благодійні організації, які також пов'язані з наданням допомоги Україні.

Герцогство Корнуолл опублікувало Інтегрований річний звіт за минулий рік. Mirror пише, що зароблені понад 23 млн фунтів стерлінгів використовують для фінансування родини принца Вільяма в Кенсінгтонському палаці.

Принц Уельський і його дружина Кейт Міддлтон розпочали у 2023 році благодійну компанію і задонатили нерозголошену суму в організації, які пов'язані з війною в Україні, та на допомогу постраждалим внаслідок землетрусу в Туреччині й Сирії.

Зокрема, про Велику Британію королівська сім'я також не забула, тому частину грошей направила на пожертви Лондонській службі повітряної швидкої допомоги та іншим благодійним організаціям, що займаються проблемами психічного здоров'я. Варто зазначити, що в молодості протягом двох років принц Вільям працював у авіаційній швидкій допомозі Східної Англії. Він виконував пошуково-рятувальні операції. Тоді Його Високість навіть отримував заробітню плату, але усю її також віддав на благодійність.

Відомо, що принц, окрім посад, на яких перебуває, незабаром стане патроном благодійної організації "Уельська гвардія", Королівської сільськогосподарської асоціації Корнуолла, президентом Асоціації Хреста Вікторії та Хреста Георга, а також змінить посаду президента на посаду патрона організації Fields in Trust та візьме під свій новий патронат Футбольну асоціацію Англії (FA).

Також його підлеглі повідомили, що робочі питання принц Вільям здебільшого вирішує через WhatsApp, а не телефоном, як звик робити король Чарльз III. Цю інформацію розсекретив Аластер Мартін, секретар і хранитель архіву маєтку Корнуолл.

"Сталий розвиток – це пристрасть, яку вони обидва [принц Вільям і Чарльз III] поділяють, але є деякі відмінності. Його Королівська Високість, 24-й герцог, [король Чарльз III] зателефонує мені. Його Королівська Високість, 25-й герцог, [принц Вільям] напише мені в WhatsApp", – сказав підлеглий.

Він пригадав, як принц Уельський закликав йому не дзвонити, а писати повідомленнями: "Наступного дня після смерті Її покійної Величності [Єлизавети II] я подзвонив принцу Вільяму і сказав: "Ласкаво просимо до вашого герцогства, сер". Очевидно, я знав його, я працював з ним протягом попередніх восьми чи десяти років, щоб дійсно пояснити йому, яке його майбутнє в той час, коли він був спадкоємцем престолу. І він сказав: "Я дам тобі номер свого мобільного телефону – якщо я тобі потрібен, просто знайди мене, просто напиши мені". І ось так він працює, і він дуже зацікавлений".

Раніше OBOZ.UA писав, що у червні принц Вільям у Франції вшанував памʼять загиблих і відзначив 80-ту річницю "Дня Д". До нього приєдналися десятки політичних лідерів, серед яких був президент України Володимир Зеленський.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні 17 октября 2024

Найвідоміші виробники твердопаливних котлів в Украіні - корисні статті від Арма Люкс

Как отлично провести свой отпуск? 16 октября 2024

Важно понимать, что практически каждому человеку доступен отдых на теплом море по вполне приемлемым ценам, главное – правильно выбрать поездку и в этом помогут горящие туры

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту 8 октября 2024

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту: співак злякався, але не відійшов. Відео Подібну акцію він робив на Олімпійських іграх 2024

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 3

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше