Добринін розказав, як наважився на партнерські пологи

20 июля 2021

Телеведучий Микита Добринін, який 13-го липня став батьком уперше, поділився досвідом партнерських пологів.

Він зізнався, що не одразу прийняв це рішення, але аніскільки про нього не шкодує.

Цій темі новоспечений тато присвятив пост у Instagram.

Добринін одразу наголосив, що рішення бути присутнім на пологах було виключно його особисте.

"… Не думайте, що я його прийняв легко і просто, в моїй голові теж були бар'єри і блоки. Але любов до Даші і нашому синові міцніша. Найбільшою перешкодою стала моя недовірливість, від якої після пологів не залишилося і сліду. Так-так, я з тих людей, яким краще дивитися в бік, коли у них беруть кров. Але зі страхами потрібно і важливо боротися. А що може бути краще, ніж долати їх заради коханої жінки і майбутньої дитини?", - зауважив Микита.

Добринін весь час був із Квітковою під час народження сина 
фото з instagram

"Також я зіткнувся з думкою, що після побаченого, Даша втратить для мене свою привабливість. Ну камон, я ж не повинен приймати пологи, перебуваючи в їх епіцентрі. Моє завдання стояти за її головою і надавати всіляку підтримку (а вона в цей момент необхідна, як ніколи). Я, наприклад, навіть не парився, що моя присутність відіб'ється на почуттях до Даші (хіба що у кращу сторону). Адже я люблю її, а стояти і чекати за дверима або гуляти з друзями в такий важливий момент - це не про мене", - наголосив татко.

Даша підтримала рішення чоловіка про партнерські пологи 
фото з instagram 

"Для всіх чоловіків, які сумніваються, хочу сказати наступне. Благополучний результат пологів залежить не тільки від професіоналізму лікарів, у більшій мірі на нього впливає психологічний комфорт породіллі. Тому я вважаю, що кожному чоловікові, який зацікавлений в народженні здорової, міцної дитини і комфорті свій улюбленої, варто хоча б спробувати такий досвід", - запевнив він.

"Чим більше близького і рідного поруч у цей непростий момент, тим легше жінці морально, вона швидше розслабиться і швидше народить. Перевірено", - упевнений Добринін 

"А жінкам, які бояться "втратити свою привабливість", теж зі свого досвіду скажу. Любов, повага, безмірна вдячність, захоплення, гордість - ось ті почуття, які посилилися в мільйони разів щодо Даші після парних пологів. Якщо чоловіка відвернуло - гріш йому ціна", - заявив Добринін.

Нагадаємо, співак Віктор Павлік, у якого місяць тому народився син, зізнався, що був поруч із дружиною лише під час переймів.  

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Шойгу анонсував появу ППО "нового покоління" у Росії 23 апреля 2024

У Росії стверджують, що С-500 може збивати увесь спектр існуючих і перспективних засобів повітряно-космічного нападу у всьому діапазоні висот і швидкостей.

На Канарських островах в Іспанії відбулися протести проти масового туризму 23 апреля 2024

Протести організували екологічні організації островів напередодні піку літнього сезону відпусток.

Стало відомо, чи існує залежність від безрецептурних знеболювальних препаратів 23 апреля 2024

Чи існує залежність від безрецептурних знеболювальних препаратів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Віталій 5.0
Віталій

Отзывов: 6

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше