Через три місяці після удару дроном російський НПЗ відновив роботу - ЗМІ

26 июня 2024

Російська нафтова компанія Лукойл відновила роботу ключової частину обладнання для переробки нафти на своєму НПЗ "НОРСИ" - четвертому за розміром у РФ. Завод зупинився після атаки дронів у березні цього року. Про це з посиланням на власні джерела інформації повідомляє  Reuters.

Зазачається, що установка переробки нафти CDU-6, зупинена 12 березня, відновила переробку 22 червня.

НПЗ НОРСИ в Нижньогородській області, приблизно за 450 кілометрів на схід від Москви, може переробляти близько 17 млн тонн нафти на рік, або 340 тисяч барелів на день, що дорівнює 11% виготовленого в РФ бензину.

До нападу CDU-6 могла переробляти близько 25,7 тисяч тонн нафти на день, або близько 9 млн тонн на рік, що перевищувало сукупну потужність трьох інших основних агрегатів заводу: CDU-1, CDU-2 та CDU-5.

Нагадаємо, нещодавно в Росії під удар БПЛА потрапили дві нафтобази: нафтоналивнітерміналивмістіАзов Ростовській області та нафтобазауТемрюкськомурайоні Краснодарського краю. Внаслідок вибухів на обох об'єктах виникли сильні пожежі, повідомляється про пошкодження обладнання. ЗМІ із посиланням на джерела, повідомили, що атаку БПЛА влаштувала СБУ.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві на Подолі зіткнулися два легковики: рятувальники деблокували з машин трьох постраждалих 28 сентября 2024

У Києві на Подолі зіткнулися два легковики: рятувальники деблокували з машин трьох постраждалих. Фото Обставини та причини аварії встановлять правоохоронці

Лікарі назвали найкращі спеції до кави, які омолоджують організм і знижують холестерин 28 сентября 2024

Лікарі стверджують, якщо додати до улюбленого вранішнього напою деякі спеції, то можна зробити його значно кориснішим для здоров'я.

Стало відомо, чому буряк важливо додати до раціону кожної людини 28 сентября 2024

Цей універсальний і поживний бульбовий овоч є чудовим доповненням до будь-якої дієти.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше