Чоловік вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

21 апреля 2024

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times.

Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядовими теоріями змови. Потім він облив себе рідиною і підпалив.

Очевидці та поліцейські спробували загасити вогонь. Потерпілого відвезли машиною швидкої допомоги, він перебуває у критичному стані. Зазначається, що це сталося навпроти будівлі суду у парку, де зібралися прихильники Трампа.

Згодом агентство Reuters повідомило, що поліція ідентифікувала чоловіка - Макс Аззарелло з Сент-Августина, штат Флорида. Сам Дональд Трамп не коментував інцидент.

Тим часом суд завершив 19 квітня формування колегії присяжних у кримінальній справі Трампа. У ній 12 основних та шість запасних присяжних.

Нагадаємо, проти Трампа ведуться відразу кілька справ. На тлі цього діючий президент Джо Байден збільшує свій відрив у рейтингу від Трампа.

Справа порнозірки. Суд над Трампом

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Росії сталася пожежа у військовій частині: є постраждалі 3 мая 2024

В одному з приміщень будівлі на території військової частини в Єкатеринбурзі сталося займання.

Автор хіта "Гарно так" CHEEV, який народився та виріс у Білорусі, розкрив несподіваний лайфхак переходу на українську мову 3 мая 2024

Автор хіта "Гарно так" CHEEV, який народився та виріс у Білорусі, розкрив несподіваний лайфхак переходу на українську мову Українською він почав писати треки ще у 2019 році

Тіна Кароль покрасувалася в сміливій білій сукні 3 мая 2024

Співачка Тіна Кароль покрасувалася в сміливій білій сукні, проілюструвавши фотографіями черговий допис-роздум у своєму Instagram.

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше