"Міс Україна Всесвіт" Ангеліна Усанова відверто розповіла про приниження в сім'ї

3 февраля 2024

Представниця "Міс Україна Всесвіт-2023" співачка та волонтерка Ангеліна Усанова мала суворе та нелегке дитинство. Вона виховувалася в родині вчителів, батьки її часто принижували, гостро засуджували погану поведінку та навіть трощили щойно подаровані подарунки. Окрім, важкого досвіду зростання, на долю Усанової також припала велика кількість зрад від чоловіка, які вона кожен раз пробачала.

Про свої важкі стосунки "Міс Україна Всесвіт-2023" розповіла у новому інтерв'ю Славі Дьоміну. У дитинстві єдиною її втіхою були танці, у більш юному віці – співи, але саме музика допомагала втекти від реальності.

"Я не любила повертатися додому. Я любила танцювати... Під дощем. Я відчувала таку свободу у музиці, у танці. Це був мій такий бунт, моя свобода, моє вираження", – розповіла Усанова.

Професія батьків також сильно вплинула на її виховання. Вони більш вимогливо ставилися до успіхів співачки в школі та, як вона стверджує, не давали достатньо любові.

"Бути дитиною вчителів, це завжди сидіти рівно, це, якщо ти зробиш якусь помарочку в зошиті, увесь твій зошит виривається, це завжди бути відмінницею, це завжди бути прикладом для інших. Це жорстка дисципліна і не дуже багато любові. Тато міг розбити мій подарунок, який він мені подарував на День народження. Від емоцій, що я себе якось повела", – розповіла Ангеліна.

До слова, батьки не стримувалися в емоціях та казали ще маленькій майбутній представниці України на "Міс Всесвіт-2023" усе, про що думали в той момент. Співачка з часом прорефлексувала дитячі травми, але на це витратилося близько трьох років.

"Мене називали такими словами, як "ти – позорище" і так далі, коли були моменти у моєму навчанні чи поведінці. "Позорисько", "ти – гівно", "ти – ніхто"... Мені потрібно було роки три роботи з психологом, щоб перейти цю пластинку на фоні, яка мені завжди каже ці слова, що я чула в дитинстві. Багато сили потрібно було, щоб внутрішня Я, внутрішня Ангеліна, навпаки казала: ні, ти не така, ні, ти найкраща, ні, ти добра, ні, ти талановита. Я знайшла в собі силу, яка була сильніша за ті голоси батьків в дитинстві", – поділилася Ангеліна.

Утім, брат, незважаючи на ситуацію, завжди намагався її захистити та заспокоїти: "Мій брат для мене герой, який мене завжди захищав. Він молодший за мене на два роки, але він завжди був для мене підтримкою. Зараз те саме".

Згодом, постала нова проблема у житті Усанової: її зрадив чоловік із найкращою подругою. Вона до останнього не могла повірити, що втратила кохану людину, але коли особисті речі опинилися за дверима спільної квартири, довелося змиритися. Зокрема, про зраду чоловік розповів самостійно, коли співачка перебувала в іншому місті.

"Ми були дуже молоді, коли зустрілися. Мені було 17, йому було 22. Ми разом наламали багато дрів. У них вже є діти, у них сім'я. Я дізналася про зраду телефоном, коли був ковід. Мені дзвонять і кажуть: "Все, Наталя живе у нас в будинку. У нас стосунки". А я в цей час в Києві. Я не вірю. Я до останнього йому давала можливість скласти до купи себе, зрозуміти, що він робить. Я готова була прийняти будь-яке його рішення. Речі він сам спакував у картонні коробки й просто мені відправив. Після цього ми зустрілися, щоб підписати документи про розірвання шлюбу й один раз побачилися у магазині", – розповіла волонтерка.

Утім, вона зауважила, що зрада була не першою. Усанова знала про всіх попередніх жінок та кожного разу вибачала.

Як повідомляв OBOZ.UA, Ангеліна Усанова представляла Україна на "Міс Всесвіт-2023" в Сальвадорі, але не потрапила до 20-ки кращих. Тим паче на конкурсі організатори її посадили за один стіл із росіянкою, але співачка не відсіла, а лише мала невдоволений вигляд.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Гарріс телефонувала Трампу після замаху на нього - The Hill 18 сентября 2024

На колишнього президента США, кандидата у президенти від Республіканської партії Дональда Трампа у неділю, 15 вересня, імовірно намагалися скоїти замах, коли він грав у гольф у Вест-Палм-Біч у штаті Флорида.

Анжеліка Рудницька вразила, як росіяни намагалися купити місце в "Території А" та що пропонували взамін 18 сентября 2024

"Привозили валізу грошей": Анжеліка Рудницька вразила, як росіяни намагалися купити місце в "Території А" та що пропонували взамін Співачка розповіла, що в діячів культури країни-агресора була налагоджена схема роботи

Комік з Румунії влучно висміяв "хорошу росіянку" на своєму стендапі: українці в захваті 18 сентября 2024

Комік з Румунії влучно висміяв "хорошу росіянку" на своєму стендапі: українці в захваті. Відео Гуморист іронічно пожартував над мораллю жінки

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше