Стало відомо, чому Олена Зеленська носить взуття в чоловічому стилі та який вигляд мають її улюблені туфлі

4 мая 2024

Останнім часом першу леді України Олену Зеленську, яка для багатьох є взірцем елегантності та стилю, можна було побачити в взутті схожого фасону. Громадська діячка віддавала перевагу масивним парам із простим дизайном, які поєднувала зі своїми діловими образами.

Крістина Алексійчук, експерт зі стилю та лектор Академії стилю та дизайну Андре Тан, розповіла OBOZ.UA, що може символізувати вибір Олени Зеленської, яка зазвичай носить класичне та елегантне взуття.

Модна експертка звернула увагу, що в своєму виборі одягу Олена Зеленська керується не лише естетичними критеріями, а й комфортом і якістю матеріалів.

"У весняному сезоні ми часто бачимо Олену в лоферах. Це дійсно трендова модель, яка не втрачає своїх позицій кілька сезонів поспіль і вже стала класикою. Також жінка обирає туфлі в чоловічому стилі (дербі) для своїх образів. Цей вид взуття свідчить про серйозність намірів та додає елегантності. Транслюється не тільки гарний смак першої леді, а й її сила та рішучість", – пояснила Крістіна Алексійчук.


Стилістка припустила й інше значення подібного вибору в гардеробі першої леді, а саме – боротьбу за гендерну рівність.

"Взуття в чоловічому стилі також відображає рух сучасної моди до гендерної рівності та руйнує стереотипи про жіночий і чоловічий одяг. Таким чином, Олена Зеленська підтримує прогресивні тенденції суспільства та обирає зручність для себе", – сказала експертка зі стилю.

Подібні пари, як зазначила стилістка, можна було побачити в колекціях багатьох іменитих брендів: Prada, Miu Miu, Victoria Beckham, The Row. На думку Крістіни Алексійчук, лофери та дербі будуть актуальними ще і восени 2024 року.

Раніше OBOZ.UA писав, що стилістка розкрила секрети образів Зеленської, які допомагають їй привертати увагу всього світу.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Прорив труби біля ТРЦ Ocean Plaza: поліція розслідує можливу розтрату майна у великих розмірах 17 мая 2024

Прорив труби біля ТРЦ Ocean Plaza: поліція розслідує можливу розтрату майна у великих розмірах. Подробиці і фото Винним загрожує до восьми років позбавлення волі

Названо дату премʼєри другого сезону нашумілої "Гри в кальмара": продовження вийде вже в цьому році 17 мая 2024

Названо дату премʼєри другого сезону нашумілої "Гри в кальмара": продовження вийде вже в цьому році Раніше фанатам показали перші кадри нових серій

17-річна донька Джолі й Пітта запалила енергійним танцем. Відео 17 мая 2024

17-річна дочка Анджеліни Джолі та Бреда Пітта Шайло хоч і не обрала акторство за хобі чи професію, проте і з мистецтвом близько знайома.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Анатолий 5.0
Анатолий

Отзывов: 6

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше