Зеленська повторила минулорічний образ із вишиванкою за 9500 гривень

3 сентября 2024

Перша леді України Олена Зеленська привітала українських школярів з новим навчальним роком. Дружина президента записала відеозвернення не тільки для учнів, а й для тих, хто вже давно завершив своє навчання у стінах школи.

"Навіть у дорослих цього дня прокидається за дитячою звичкою передчуття нового: вражень, знайомств, емоцій. Тож вітаю всіх нас, і колишніх, і теперішніх школярів, із початком нового навчального року, з тим, що наша країна знову виборола його для нових поколінь дітей", – зазначила вона у своєму офіційному Telegram-каналі.

Перед камерою Зеленська постала у молочній вишиванці з натурального льону, усипаній квітковими візерунками чорного кольору. Модель від українського бренду Gaptuvalnya являє собою сорочку вільного силуету.

Символи на вишиванці – це традиційна вишивка "Рожа", натхненна старовинними українськими орнаментами. "Рожа (або троянда) – оберіг духовного коріння людини. Ми перенесли традиційний орнамент у сучасність, зберігаючи вірність етнічній спадщині", – пояснили представники бренду. Ціна виробу становить 9 500 грн.



Акцент витонченому образу додає комірець-стійка, який можна зав'язати тонкими стрічками. Однак перша леді не стала закривати шию коміром, надівши натомість мінімалістичну прикрасу – блискучу круглу підвіску на ланцюжку срібного кольору. Образ доповнили масивні сережки.

У такому елегантному вбранні Зеленську можна було побачити і раніше. Минулого року дружина президента обрала біло-чорну вишиванку Gaptuvalnya для святкування Дня прапора.

Перша леді полюбила вишиті сорочки від українського бренду: наприклад, навесні 2024 року вона вбрала ніжну білу модель на День вишиванки.


 


Раніше OBOZ.UA писав про те, як дизайнерка Караванська прокоментувала модні образи Олени Зеленської: "давайте будемо чесними".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зірка "Гаррі Поттера" зʼявиться в новому сезоні "Бріджертонів": яку роль їй відвели 18 сентября 2024

Зірка "Гаррі Поттера" зʼявиться в новому сезоні "Бріджертонів": яку роль їй відвели Головна лиходійка сезону не даватиме спокою усім

"Океан Ельзи" випустив емоційну пісню "Мукачево": Вакарчук пояснив, чому вона особлива 18 сентября 2024

"Океан Ельзи" випустив емоційну пісню "Мукачево": Вакарчук пояснив, чому вона особлива. Відео Артисти закликали не просто послухати, а відчути трек

Анна Трінчер зізналася, які плюси і які мінуси вбачає для себе у перебуванні в стосунках 18 сентября 2024

Співачка Анна Трінчер, яка восени 2023-го року розлучилася зі скандальновідомим блогером Олександром Волошиним, зізналася, які плюси, а які мінуси вбачає для себе у перебуванні в стосунках.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Косько Андрей 0.5
Косько Андрей

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше