Данія купуватиме зброю в українських виробників

15 июня 2024

Україна та Данія підписали меморандум про закупівлю північноєвропейською державою озброєння та техніки в українських виробників. Про це повідомила пресслужба Міністерства оборони в п'ятницю, 13 червня.
 
У рамках роботи Контактної групи з питань оборони України у форматі Рамштайн міністр оборони Рустем Умєров провів зустріч з міністром оборони Данії Троельсом Лундом Поульсеном. Результатом зустрічі стало підписання меморандуму щодо закупівлі озброєння та техніки в українських виробників.
 
"Данія стала першою іноземною країною НАТО, яка інвестуватиме свої кошти у виробництво озброєння на території України. Це підтвердження того, що українська оборонна промисловість готова до співпраці на міжнародному рівні і здатна відповідати найвищим стандартам", - заявив Умєров.

За словами міністра, важливість документа полягає в тому, що сторони домовились про процедуру, за якою буде здійснюватись фінансування. Тож надалі цей процес відбуватиметься швидше. 
 
Цей механізм може бути реалізований також в рамках подібних домовленостей з іншими нашими партнерами. 
 
Нагадаємо, у квітні повідомляли, що Данія виділила 28,5 млн доларів на закупівлю в українських виробників озброєння та військової техніки для ЗСУ.

В Українській бронетехніці назвали умови для збільшення виробництва в рази

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Києві повідомили про підозру студенту, який напав на ветерана ЗСУ 24 июня 2024

Близько 10 разів ударив по обличчю: у Києві повідомили про підозру студенту, який напав на ветерана ЗСУ Зловмиснику загрожує до п’яти років обмеження волі

ЗМІ проаналізували ефективність тритонних авіабомб Росії 24 июня 2024

Forbes з посиланням на оцінку експертів зазначають, що ФАБ-3000 не набагато ліпша за ФАБ-1500, але корисна для пропаганди.

Что такое лубрикант и как его правильно применять? 24 июня 2024

Во время интимной близости половые органы партнеров выделяют определенное количество смазки, которая призвана улучшить скольжение и снизить взаимное трение органов

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Школа 245 1.7
Школа 245

Отзывов: 1

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше