Klavdia Petrivna і Маша Кондратенко творчо відповіли на підозри, що вони - одна людина. Відео

9 августа 2024

Із версією щодо того, що під загадковим образом співачки Klavdia Petrivna може ховатися Маша Кондратенко, можна остаточно прощатися. Крапки над "і" розставили самі артистки, причому в дуже креативний спосіб.

Дівчата представили спільну пісню та кліп, що має назву "Їде дах". У ньому вони показалися вдвох.

"Жарт вийшов з-під контролю! Протягом пів року люди дійсно вважали, що Маша Кондратенко — це і є Klavdia Petrivna. Маша героїчно тримала оборону від усіх охочих дізнатись, чи правда це. І я вдячна їй за це. Не дарма ми — дві авантюристки", - заявила Клавдія.

Klavdia подякувала Маші за те, що та "героїчно тримала оборону" і інтригу

Фото пресслужби

"Пісня створилась дуже легко, протягом пари годин. Наш творчий тандем — це як публічна заява, що Маша Кондратенко — це Маша, а Klavdia Petrivna — це Клава", - наголосила вона.

Тим, у кого все ще лишилися сумніви, вона порадила переконатися особисто, прийшовши на її концерти в Києві наприкінці серпня.

"Це була просто неймовірна пригода, в яку ми з розгону влетіли разом з Клавою. І навели шуму в українському шоубізнесі дай Боже! Весь цей період нам було дуже прикольно спостерігати за тим, як люди вагаються і думають — хто така Маша Кондратенко? Хто така Klavdia Petrivna? Це одна людина чи ні?", - зізналася Кондратенко.

Отже, офіційно: Маша - не Клавдія

"Пісня "Їде дах" — про все. Про відчуття людей в наших реаліях, про ставлення до часу, який летить шалено, про кохання. В моєму куплеті є слова: "Завжди кінець — це початок нового. Хорошого чи ні — неважливо якого!". Я хочу мотивувати людей слухати себе, закінчувати те, що не до вподоби, обирати себе й сміливо йти вперед назустріч незнайомому. Хоч від цього всього інколи може трохи їхати дах. Як, до речі, і від нашого відеокліпу. Здається, вийшло трохи абсурдно і дивакувато, водночас — гарно. Як ми і планували", - резюмувала співачка.

А ще у кліпі засвітилася Соломія Опришко, ще одна виконавиця, яку підозрюють у тім, що вона - Клавдія Петрівна. До речі, одночасно вони в кадрі не показуються...

ДИВІТЬСЯ ВІДЕО:

Нагадаємо, в одному зі своїх інтерв'ю співак Артем Пивоваров прохопився, що Klavdia Petrivna - це "юна дівчинка", і що вони з нею давно знайомі. Як відомо, вперше найзагадковіша зірка українського шоубізу заспівала на публіці у квітні.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Українська королева пластики розповіла про 6-годинне хірургічне втручання 29 сентября 2024

"Хотіла більший розмір". Українська королева пластики розповіла про три операції на грудях та 6-годинне хірургічне втручання Анастасія Покрищук зізналася, чи заважають їй в звичайному житті найбільші у світі вилиці

Від Єлизавети ІІ до Кейт Міддлтон: який вигляд мали королівські особи у дитинстві 29 сентября 2024

Від Єлизавети ІІ до Кейт Міддлтон: який вигляд мали королівські особи у дитинстві. Фото Від цих зворушливих світлин ваше серце розтане

Чи знали ви, які солодощі найкорисніші для захисту печінки, щитовидки та знижують холестерин 29 сентября 2024

Чому мармелад можна їсти практично всім, чим він корисний, кому потрібно вживати мармелад з обережністю.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 0.5
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше