Стало відомо, де зараз і чим займається 15-річний син Потапа

23 июня 2024

15-річний син скандального українського репера та продюсера Олексія Потапенка – Андрій – на літо вирушив за кордон до тата. Перед цим він став випадковим респондентом київської блогерки, якій розповів, скільки грошей витрачає на себе та як ставиться до хейту в бік батька.

Школяр не боїться камер, має свою думку щодо критики творчості Потапа та сам не звертає увагу на негативні коментарі. OBOZ.UA вирішив розповісти більше про єдиного спадкоємця Потапа.

Читав реп і займається баскетболом

Андрій Потапенко народився в 2008 році, а всього через три роки його батьки – продюсерка Ірина Горова та артист – почали жити нарізно. Згодом вони оформили розлучення, і син залишився з мамою.

Втім, у експодружжя нормальні стосунки, тому нестачу батьківської підтримки Андрій не відчував. Він багато часу проводить з Потапом і був частим гостем у його зі співачкою Настею Каменських оселі.

У 10 років школяр почав виявляти хист до музики. Наприклад, він виступав на шкільному святі, чим Потап хизувався в своїх соцмережах. Зараз захоплення Андрія дещо змінилися – він займається баскетболом. Вражаючий ріст 15-річного юнака допомагає йому в активному хобі.

Крім цього, син Потапа допомагає татові знімати кліпи та проводить з ним канікули.

"Хлопчики не слухають своїх татусів, вони спостерігають за ними. Якщо ви хочете чогось навчити сина, просто робіть це так, як би ви хотіли, щоб він це робив. Я чудово провів час, працюючи з сином. Він допомагав мені у всіх аспектах створення мого нового відео на знімальному майданчику. Це дивовижне відчуття – бути на одній хвилі", – ділився репер.

Витрачає 10 тисяч на місяць

З мамою юний спортсмен живе в Києві, де, на його думку, дуже зросли ціни. Він припустив, що для комфортного життя в центрі столиці потрібно заробляти щомісяця 150-200 тисяч гривень. Сам школяр витрачає на життя приблизно 10 тисяч.

Свій гардероб Андрій поповнює приблизно раз на один-два місяці, а в магазинах під час шопінгу його мама залишає 5-6 тисяч гривень.

Не звертає уваги на хейт

У 15-річного українця уже є хейтери та прихильники. З 2021 року він не вів особисту сторінку в Instagram, а коли повернувся, в коментарях почали зʼявлятися гнівні повідомлення. Проте хлопця це не турбує.

"Я не звертаю увагу на тих, хто говорить про мене чи мого батька л*йно. Коли приходжу до школи, всі говорять: "Скільки ти даєш інтерв'ю? По всьому TikTok". Я читаю коментарі. Пишуть, і хай пишуть. Я такий, який я є. Я розмовляю, як є. Я говорю те, що говорить мені мій батько", – сказав Андрій.

До речі, його перше за 3 роки фото було зроблене з американським прапором, який Андрій назвав символом свободи.

Раніше OBOZ.UA писав, що маленька дочка Ані Лорак, яка живе з мамою в Росії, нарвалася на хейт через нові фото.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Чи можна їсти борщ за цукрового діабету: що замінити в улюбленій страві, щоб не підвищувався цукор 30 июня 2024

Борщ — традиційна українська страва, яку часто можна зустріти на столі. Вона багата на корисні мінерали. Але виникає запитання, чи можна їсти борщ за підвищеного цукру?

Принцеса Євгенія розказала про захворювання, через яке має шрам на спині 30 июня 2024

Онука королеви Єлизавети ІІ, принцеса Євгенія Йоркська у День обізнаності про сколіоз поділилася своєю історією хвороби та показала шрам на спині.

Зубожілий Каньє Вест змушений благати Кардашян про допомогу - інсайдер 30 июня 2024

Американський скандальний репер Каньє Вест має проблеми з фінансами й був змушений звернутися по допомогу до колишньої дружини, теледіви Кім Кардашян.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Ineed 3.2
Ineed

Отзывов: 1

Клиника «М-плюс» 4.6
Клиника «М-плюс»

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше