Стало відомо де зараз сини і донька Віталія Кличка та який вигляд сьогодні мають діти мера Києва

8 мая 2024

Мер Києва та спортсмен в минулому Віталій Кличко, який має від ексдружини співачки Наталії Єгорової трьох дітей, розповів, які стосунки у нього складаються із нащадками та де вони нині проживають. Через повномасштабне вторгнення Росії політик вже понад 2 роки особисто із ними не зустрічався.

З колишньою дружиною Кличко не втратив контакт, адже спілкувався із нею "кілька днів тому". Про це він заявив під час короткого інтерв'ю "Тур зірками". Він вважає, що саме завантаженість роботою не дає можливості побачитися фізично із дітьми, які нині живуть за кордоном.

"Вони народилися за кордоном, все життя живуть за кордоном. Зараз вчаться в різних країнах. Молодший – в Сполучених Штатах, старший – в Лондоні, донька – в Нідерландах і тому дуже важко їх якось зібрати. Ну і мені дуже важко "вирватись". Ми бачимось завдяки засобам зв'язку, але жодна програма не може замінити того відчуття, коли обіймаєш дитину", – розповів Кличко.

Він пригадав, що замало у дитинстві приділяв увагу двом синам – 23-річному Єгору-Даніелю, 18-річному Максиму – та доньці – 21-річній Єлизаветі-Вікторії. Усі свої батьківські зобов'язання чоловік віддав ексдружині.

"Я намагаюсь бути хорошим батьком, але, відверто, діти потребують час, і з дітьми я провів не так багато часу, як для цього потрібно. Спочатку спортивна кар'єра, збори, змагання і так далі. Далі політика, яка забирає абсолютно весь час. Зараз війна. І тому, на жаль, дітям я приділяю не так багато уваги. Але у них мама взяла всі функції, які потрібні були також батьку", – сказав Кличко.


Найстарший син політика Єгор-Даніель навчається в Лондонському університеті, де вивчає бізнес-менеджмент. Спортом він,як і тато, також захоплюється, проте не боксом, а баскетболом. Донька Єлизавета-Вікторія мешкає в США, але раніше навчалася в Амстердамі, де вивчала психологію. Наймолодша дитина в родині, Максим, за словами батька, навчається у США, хоч віднедавна було відомо, що він закінчував приватну школу у Великій Британії.

Раніше OBOZ.UA писав, які українські зірки виховують від чотирьох дітей. Для них малеча не є перешкодою успішній кар'єрі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Макс Барських відіграв концерт у Києві 19 мая 2024

Пропонуємо подивитися, як минув виступ виконавця у "Палаці спорту".

Під Києвом знайшли гранату Ф-1 на розтяжці, яку залишили російські окупанти 19 мая 2024

Під Києвом знайшли гранату Ф-1 на розтяжці, яку залишили російські окупанти. Фото Розмінування регіону ще не завершено

Індія відправить на Марс власний ровер та вертоліт 19 мая 2024

Індія відправить на Марс власний ровер та вертоліт

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Романча 5.0
Романча

Отзывов: 1

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше