"Дедпул і Росомаха" уже заробив 1млрд і скоро стане найпопулярнішим дорослим фільмом всіх часів

15 августа 2024

Кіноіндустрія завжди була ареною битв за глядацькі серця та касові збори. У цій боротьбі за визнання і комерційний успіх народжуються легенди, які стають іконами культури.

Одним із таких фільмів став "Дедпул і Росомаха". Deadline розповів, що стрічка може стати найпопулярнішим дорослим кіно всіх часів.

Все дедалі частіше фільми з рейтингом R стають справжнім фурором. Останнім прикладом цього феномену є фільм "Дедпул і Росомаха", який уже увійшов в історію. Ще до свого виходу на екрани, він викликав неймовірний ажіотаж серед шанувальників коміксів та всесвіту супергероїв, тому не дивно, що наразі стрічка має величезний успіх.

Загальні світові збори "Дедпула і Росомахи" перевищили 1,029 мільярд доларів. З цієї суми 535,2 мільйона було зароблено на міжнародних ринках, а 494,3 мільйона – у США. Це досягнення не лише підкреслює успіх триквелу із Раяном Рейнольдсом і Г’ю Джекманом, а й робить його одним із найбільш очікуваних і обговорюваних фільмів сучасності.

Також "Дедпул і Росомаха" вже став другим фільмом з рейтингом R у США, який досяг рубежу в 1 мільярд доларів, після "Джокера" 2019 року. Однак він має всі шанси посісти перше місце, перевищивши збори в 1,079 мільярда.

Стрічка й досі тримається на першому місці за касовими зборами на багатьох міжнародних ринках, включно з такими країнами, як Франція, Німеччина, Італія, Іспанія, Австралія тощо. Водночас в Китаї вона вже заробила 54,8 мільйона доларів, у Великій Британії 54,4 мільйона та 38,2 мільйона в Мексиці. Загальні збори в Imax становлять 78 мільйонів доларів.

Варто зазначити, що "Дедпул і Росомаха" досяг мільярдного рубежу швидше, ніж "Джокер". Це також другий фільм Disney цього року, який подолав планку в 1 мільярд доларів після мультфільму "Думки навиворіт 2".Завдяки цим двом фільмам компанія знову підтверджує свій статус єдиної студії, яка здатна стабільно випускати картини з такими значними фінансовими показниками.

Раніше OBOZ.UA розповідав, що Роберт Дауні-молодший міг з’явитися у "Дедпулі та Росомасі" у ролі Залізної людини.

Підписуйтесь на канали OBOZ.UA в Telegram і Viber, щоб бути в курсі останніх подій.

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Наречена Стейтема розповіла, як він вплинув на неї за понад 13 років стосунків 26 сентября 2024

Пара виховує 2 дітей та заручена вже купу років

50-річна актриса Єва Мендес стала героїнею нового номера мексиканського Vogue 26 сентября 2024

50-річна актриса Єва Мендес стала героїнею нового номера мексиканського Vogue. Актриса з’явилася на обкладинці жовтневого випуску, а також попозувала у стильних луках серед атмосферного інтер’єру.

В мережі з'явилась фантастична історія кохання Майкла Дугласа та Кетрін Зети-Джонс 26 сентября 2024

Кетрін Зета-Джонс і Майкл Дуглас цього року відзначать 24 річницю офіційного шлюбу. Хоча їхня історія могла закінчитися набагато раніше

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

FitCurves  
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше