Демі Мур і Дженніфер Лопес приголомшили публіку на Met Gala 2024 неперевершеними сукнями

8 мая 2024

Акторка Демі Мур підкорила червону доріжку Met Gala 2024, з’явившись на ній у неперевершеній вишитій сукні, а співачка та акторка Дженніфер Лопес засліпила гостей вечірки, одягнувши ефектну прозору сукню, яка переливалася стразами та сріблястими перлами.

Востаннє Демі брала участь у Met Gala у 2019 році. Цьогорічна поява відомої актриси на найграндіознішому вечорі моди в Музеї мистецтв Метрополітен стала першою за п’ять років, і її образ, безперечно, став незабутнім, пише HELLO!

61-річна зірка була втіленням елегантності в чорній сукні-колонці, прикрашеній рожево-білими квітковими візерунками, увінчаною ефектним структурним елементом у формі серця з шипами.

Сукня, у якій класична елегантність поєдналася з авангардним мистецтвом, була доповнена вишуканим вибором діамантових прикрас від Cartier, що додало до образу блиску.

Волосся Демі було укладено гладко назад, а її макіяж, нанесений Шарлоттою Тілбері, був м’якої палітри, що дозволило її ефектній сукні зайняти центральне місце.

"Все почалося з цього неймовірного намиста Cartier, яке носить Демі", – пояснив дизайнер сукні Гарріс Рід. Квіткове натхнення вплинуло не лише на тканину, але й було тісно пов’язане з дизайном намиста, що призвело до 11 000 годин шовкової вишивки, перетвореної на квіткову тематику сукні. Гарріс прагнув символізувати Демі як квітку, що розквітає на килимі, описуючи свій намір бути "ліанами для її колючок".

Актриса з’являється на Met Gala не дуже часто, але кожна її поява залишає незабутнє враження. А цьогорічне повернення здається особливо гострим, сигналізуючи про відродження не лише в моді, але й у сяйливому публічному образі Демі.

Конкуренцію у сліпучому образі для Мур, здається, створила співачка та акторка Дженніфер Лопес, з’явившись на червоній доріжці Met Gala 2024 у блискучій прозорій сукні, яка захоплює дух переривистими стразами та сріблястими перлами, пише HELLO.

Сукня-футляр без бретель та з ефектним скульптурним декольте, яке подовжувалося в елементи, схожі на гілки. Прикрашена понад 2,5 мільйонами стеклярусу та бісеру зі срібної фольги, що вимагало понад 800 годин ручної вишивки. Цей шедевр був виготовлений на замовлення Деніелем Роузберрі для високої моди Schiaparelli.

Ілюзорний тюль сукні з драпіруванням і розрізами спереду елегантно перетікав у шлейф та витончено об’єднувався навколо її ніг, передаючи суть теми урочистого заходу "Сплячі красуні: пробудження моди".

Для цього весняного свята Дженніфер обрала м’яку палітру макіяжу з рум’янами, який легко підкреслив красу актриси. Ідеально доповнювали її образ обрані аксесуари: масивне діамантове намисто у формі птаха, елегантні діамантові браслети, сережки-краплі, шовковистий клатч-конверт і туфлі на високих підборах кольору шампанського.

Раніше OBOZ. UA розказав, хто зі знаменитостей ніколи не відвідував Met Gala.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Що про здоров'я може розповісти те, як ми ходимо до туалету 19 мая 2024

Що про здоров'я може розповісти те, як ми ходимо до туалету

Брежнєва похизувалася перед шанувальниками стрункою фігурою на нових фото 19 мая 2024

Співачка Віра Брежнєва похизувалася перед шанувальниками стрункою фігурою на нових фото.

У Києві на Оболоні водій мопеда під наркотиками їздив по зустрічній смузі 19 мая 2024

У Києві на Оболоні водій мопеда під наркотиками їздив по зустрічній смузі. Відео і подробиці На порушника склали одразу три адміністративні матеріали

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Italiavogs 5.0
Italiavogs

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше