Демократи не дозволять прибрати спікера Джонсона - ЗМІ

30 апреля 2024

Демократи в Палаті представників США не підтримають спроби відставки республіканця Джонсона, якщо ультраправа депутатка Марджорі Тейлор Ґрін винесе це питання на голосування. Про це у неділю, 28 квітня, пише Укрінформ з посиланням MSNBC.

Зокрема, конгресмен-демократ Джаред Московіц заявив, що демократи не підтримають спроби відправити у відставку республіканця Джонсона.

"Очевидно, ми почекаємо, поки наш лідер Джеффріс (лідер демократичної меншості в Палаті представників Ґакім Джеффріс, - ред.) знайде рішення", - сказав Московіц.

Він підкреслив, що демократи не дозволять "людині, яка буквально дозволила б спалити світ своєю ізоляціоністською зовнішньою політикою і яка говорила про вихід штатів зі складу США", усувати спікера.

Раніше Джонсон заявив, що він не просив демократів про допомогу, і він готовий ризикнути своєю роботою, щоб допомогти Україні зупинити російську агресію.

Нагадаємо, 24 квітня  президент США Джо Байден підписав ухвалений Конгресом закон, який передбачає виділення майже 61 мільярда доларів додаткової військової та економічної допомоги Україні.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Експертиза ДНК підтвердила загибель актора-лялькаря Євгена Невинського 21 мая 2024

Пішов на фронт добровольцем і зник безвісти: експертиза ДНК підтвердила загибель актора-лялькаря Євгена Невинського. Фото Він воював на Запорізькому напрямку

Росію не запросили на похорон Раїсі - Кремль 21 мая 2024

Також Іран не просив допомоги у російських спецслужб через загибель Ібрагіма Раїсі, зазначив Дмитро Пєсков.

Лікарі повідомили про стан Фіцо після поранення 20 мая 2024

Фіцо може спілкуватися, "показники запалення поступово знижуються", але 59-річний керівник уряду Словаччини ще залишається під наглядом лікарів.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Спасите Украину 5.0
Спасите Украину

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше