Меган Маркл вийшла в люди у жовтій сукні з прихованим сенсом

14 мая 2024

Герцогиня Сассекська вийшла на публіку у жовтій сукні під час прийому, який знаменував завершення королівського візиту до Нігерії. Під час відвідування Будинку губернатора штату в Лагосі 12 травня, у День матері, Меган Маркл сяяла у яскравому вбранні без рукавів.

Про це повідомляє Harper's Bazaar. Жовта шовкова сукня – це той самий ансамбль, який дружина Гаррі одягала в 2020 році на перший день народження свого сина принца Арчі, а також у 2021 році, коли вона оголосила про свою другу вагітність.


Щоб завершити свій сентиментальний образ, герцогиня додала пару шкіряних босоніжок, а також сережки з дисками, золоте намисто-комір та купу браслетів, які супроводжували її луки протягом усієї поїздки.

Захід організував начальник штабу оборони Нігерії, який запросив подружжя відвідати країну, а також губернатор Лагосу. Після прибуття Меган отримала в подарунок від дружини губернатора зелену шаль з біло-жовтими смужками.

Раніше OBOZ.UA розповідав про те, як Олена Зеленська вперше відвідала Сербію у класичному автентичному образі. Перша леді вбрала вишиту сорочку українського бренду. Деталі – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

13-річна дочка Анатоліча відмовилася від російської екскурсії в Мілані: ведучий різко звернувся до прихильників "какая разніца" 14 сентября 2024

13-річна дочка Анатоліча відмовилася від російської екскурсії в Мілані: ведучий різко звернувся до прихильників "какая разніца" Зірковий батько пишається донькою

Стало відомо, яку роль відвели Бріжит Макрон в "Емілі в Парижі": перша леді Франції зʼявилася на 30 секунд 14 сентября 2024

Стало відомо, яку роль відвели Бріжит Макрон в "Емілі в Парижі": перша леді Франції зʼявилася на 30 секунд. Відео Дружину французького президента можна побачити у 7 серії нового сезону

Сестра Кейт Мосс загриміла до лікарні з передозуванням "Оземпіком", який придбала нелегально 14 сентября 2024

Однією з зірок, що спробували на собі дію нашумілого препарату "Оземпік", аби схуднути, стала британська модель Лотті Мосс. І її досвід - вкрай негативний та навіть лякаючий.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Косько Андрей 0.5
Косько Андрей

Отзывов: 1

Verno стоматология 5.0
Verno стоматология

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше