Депутати зволікають із Е-декларуванням через президента і майно на окупованих територіях

7 октября 2016

За тиждень спливає строк подання електронної декларації чиновниками. А депутати Верховної Ради досі нидіють над ії заповненням. Для них це виявилося китайською грамотою. Одних непокоїть як записати, приміром, коштовності та шуби, інших - турбує кримська нерухомість, а ще когось - лякають імовірні грабіжники.

"Ой, її, згадую сліпих, глухих і ненароджених, підіймаю всі документи, тому шо дуже багато треба документів", - бідкається депутат Бурбак.

"Я коли її отримав, у мене був жах такий", - додає депутат Рибалка.

"Ньюанс в тому, що я її не заповнив. Вона то працює то не працює", - бідкається Бойко.

"Я не знаю як задекларувати всі мої пісні і вірші", - жартує Богомолець.

"Не заповнила ще, тому що в мене немає відповіді на декілька питань. Як мені декларувати мою власність, яка знаходиться в Криму? Що робити з цими нерухомостями, які знаходяться в Криму? Це не тільки у мене такі питання. У багатьох є якісь там квартири на Донбасі. Треба сплатити податок на нерухомість по містці розташування власності. Як це зробити? Кому? Путіну? От і все, оце мене хвилює", - обурюється депутатка Дєнісова.

А депутат Вілкул планує взяти цілу відпустку для заповнення декларації, бо "треба ж згадати всіх".

"Ще не заповнила. Я не розумію, і ми зараз взяли спеціаліста, щоб зрозуміти, яким чином оцінити три мої шуби. Три норки, три українські", - розповідає Кужель.

" Я здав уже! На своїй сторінці "ФБ" розмістив, тому що насправді не приймає декларації. Я чекав 3 тижні, не можу ввести. Так, шо почитайте, там багато цікавих речей", - хизується Балога.

"Я вже 3 драфти продивився. Три драфти – це перша версія, друга і третя, доти буде підготовлена остаточна версія", - каже депутат Жеваго.

А Новинський одразу попередив всіх ласих до його майна грабіжників, що має багато охорони, тому не радить нікому красти.

"Та в них купа охорони, ми знаємо як в олігархів все це відбувається. Скоріше грабуватимуть простих людей", - розповідає депутатка Гопко.

"Нехай залишається, навряд через цю декларацію виявлять злочинців, тому що, хто захоче приховати, той все рівно приховає, в крайньому випадку зі мною порадиться і я йому розповім", - каже Кірш.

"Багато депутатів мені відповідають, "обов'язково заповнимо, але після президента і премёєра"… От ми чекаємо", - додає Кужель.

tsn.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Сіамські близнючки-зірки TikTok розповіли про стосунки з чоловіками 19 апреля 2024

Сіамські близнючки-зірки TikTok розповіли про стосунки з чоловіками: відео Кармен і Лупіти стало вірусним Сестри поділилися цікавими фактами з життя

Тетяна Овсієнко шокувала своїм виглядом: російську співачку з України не впізнати 19 апреля 2024

"Як можна було так опуститись?" Тетяна Овсієнко шокувала своїм виглядом: російську співачку з України не впізнати Прихильники стверджують, що відповідний результат дав алкоголь і філлери

Підписники Меган Фокс не впізнали її без мейкапу та запідозрили в вагітності 19 апреля 2024

Американська акторка Меган Фокс спантеличила підписників свого Instagram, поділившись рідкісним фото себе без макіяжу.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Відзив 5.0
Відзив

Отзывов: 2

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше