Джо Байден і королева Данії - публічні «першопрохідці» вакцинування від Covid-19

7 января 2021

Джо Байден та Камала Гарріс

Програма вакцинації від Covid-19 офіційно стартувала в багатьох країнах, зокрема в США та Данії. Першими, хто на собі випробував вакцину, стали новообраний 46-й президент США Джо Байден, його «права рука» Камала Гарріс та 80-річна королева Данії Маргрете II.

Маргрете II

Про те, що троюрідна сестра королеви Єлизавети II стала першим європейським монархом (і однією з перших жителів Данії, які отримали вакцину), стало відомо з офіційного сайту Королівського палацу.

Відомо, що вакцинація проводиться у два етапи, а від щеплення на перших етапах вже встиг відмовитися Дональд Трамп. Він з дружиною перехворів в жовтні і наразі не планує поспішати.

Єлизавета II та принц Філіп

Тим часом стало відомо, що королева Великобританії Єлизавета II робитиме щеплення разом із чоловіком принцом Філіпом у порядку загальної черги, дата наразі невідома.

«Старшим членам королівської родини вакцина буде запропонована одночасно з іншими громадянами з їхньої вікової групи», — зазначають інсайдери.

Кейт Міддлтон та принц Вільям

Чи вакцинуватиметься родина принца Вільяма, також невідомо. Принц також приховує деталі зараження ковідом.

jetsetter.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, чим українські та світові зірки дивували на червоній доріжці в Каннах 19 мая 2024

Ума Турман і Селена Гомес у білому, а Лозниця із прапором України: чим українські та світові зірки дивували на червоній доріжці в Каннах Свято кіно триває вже чотири дні

Інсайдер пояснив, чому поїздка принца Гаррі та Меган до Нігерії може розгнівати палац 19 мая 2024

Поїздка принца Гаррі та його дружини Меган Маркл в Нігерію свідчить про те, що такі "тури" пара налаштована проводити частіше, а це може "розпалити ворожнечу" між ними та іншими членами королівської родини.

Ірина Білик зізналася, що її серце зайняте одним чоловіком 19 мая 2024

54-річна співачка Ірина Білик в ефірі шоу "Міністерство прем'єр" розказала, чи вільне її серце зараз та за який момент зі свого життя, пов'язаний з чоловіком, їй соромно.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Мед -сервіс 1.4
Мед -сервіс

Отзывов: 1

Вадим 5.0
Вадим

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше