Джонсон особисто вантажив гумдопомогу для Херсона

28 ноября 2022

Колишній прем'єр-міністр Британії Борис Джонсон оголосив про початок різдвяного збору коштів на медикаменти та обладнання, які передадуть українським лікарням, а також особисто допомагав вантажити та транспортувати гуманітарну допомогу для звільненого від російської окупації Херсона. Про це йдеться на сторінці Бориса Джонсона у Твіттері.
 
Джонсон розповів, що взяв участь в ініціативі Circle Health Group (це найбільша мережа приватних лікарень у Великій Британії), яка зібрала для херсонських лікарень 12 вантажівок медичного обладнання. Сам Джонсон допоміг завантажити 13-й автомобіль із сучасними медичними ліжками та наркозними апаратами для медустанов Херсона.
Раніше повідомлялось, що Борис Джонсон став почесним громадянином Києва.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Трамп розробив план мирного завершення війни в Україні - ЗМІ 4 мая 2024

Екс-президент "не збирається обговорювати його" наперед зі ЗМІ, оскільки тоді будуть втрачені "важелі", запевняють джерела.

alyona alyona та Jerry Heil зняли українських жінок у відео на свою пісню для Євробачення 4 мая 2024

Цьогорічні представниці України на Євробаченні alyona alyona та Jerry Heil показали соціальне відео на свою конкурсну пісню Teresa & Maria.

Брітні Спірс оскандалилась у розкішному готелі через бойфренда і маму 4 мая 2024

Загорнулася в ковдру і тримала в руках подушку: Брітні Спірс оскандалилась у розкішному готелі через бойфренда і маму Фанати зірки збентежені її станом

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ТОВ НВП Сеал 1.9
ТОВ НВП Сеал

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше