Єдина дочка Курта Кобейна вперше стала мамою та показала малюка

1 октября 2024

Дочка покійного фронтмена Nirvana Курта Кобейна та співачки Кортні Лав 32-річна Френсіс Кобейн вперше стала мамою. 17 вересня у фотомоделі та її чоловіка Райлі Хоука народився хлопчик.  

Про це пара повідомила в Instagram, додавши, що малюка назвали Ронін Вокер Кобейн Хоук. Новоспечена мати поділилася з підписниками чорно-білими фотографіями новонародженого, приховавши його обличчя.


На одному із зображень чоловік колише на руках свого сина, вкритого ковдрою. "Вітаємо найкрасивішого сина, – написала зірка у підписі. – Ми любимо тебе понад усе на світі". Свекор Френсіс, легенда скейтбордингу Тоні Хоук, відреагував на поповнення у своїй родині в коментарях: "Мій улюблений онук!" – зазначив він.

Фотомодель вперше розповіла про свій роман з Райлі у 2022 році, поділившись його фотографіями в Instagram. Пара зв'язала себе узами шлюбу 7 жовтня 2023 року на закритій церемонії у вікторіанському стилі, яку провів фронтмен R.E.M. Майкл Стайп, хрещений батько Френсіс. 

Єдина донька покійного фронтмена гурту Nirvana Курта Кобейна та співачки Кортні Лав, Френсіс народилася в Лос-Анджелесі 18 серпня 1992 року. Хоча її батько наклав на себе руки менш ніж через два роки після її народження, Френсіс зберегла його спадщину через власне мистецтво та значущі данини пам'яті.


Раніше OBOZ.UA писав про те, як Анджеліна Джолі вийшла в світ у супроводі трьох прийомних дітей. Родина зачарувала спільним рідкісним виходом, адже зазвичай діти сопроводжують зірку поодинці. Фото – у нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Леся Нікітюк похизувалася фото з відомим німецьким дизайнером 1 октября 2024

Телеведуча Леся Нікітюк зазнімкувалася в Києві з німецьким дизайнером Франком Вільде, який від початку повномасштабного вторгнення підтримує Україну.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Fit Curves 5.0
Fit Curves

Отзывов: 1

FitCurves 0.4
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше