Найтихіша блогерка України "розповіла", скільки коштує її лук, та зачарувала Ніколаса Карму

16 мая 2024

Відомий львівський блогер Ніколас Карма покинув своє звичне місце "вилову" зірок – центральні вулиці Львова – та заради пошуку новий цікавих особистостей подався до столиці України – Києва. Саме у Пасажі на Хрещатику він зустрівся із напевно наймовчазнішою блогеркою України Антоніною Носовою та розпитав її про вартість образу, через що був у "захваті".

Протягом усього відео, опублікованого в Instagram, блогерка притрималася своєї тенденції та не вимовила жодного слова. Тому Карма вирішив взяти справу у свої руки та випитував про ціну самостійно, а жінка лише погоджувалася або заперечувала його припущення.

У ході розмови вияснилося, що спортивні штани нібито коштували 5 тисяч гривень, але надалі спілкування не зав'язалося, тому більше про вартість свого повсякденного образу блогерка не зізналася. Окрім джогерів, на ній був чорний светр та кросівки, монохромна жилетка та годинник із червоним ремінцем.

За традицією усіх відеоскетчів Носової в TikTok, вона мала потріпане та заплутане волосся, а сама намагалася бути серйозною, хоч іноді не могла стримати усмішку.

"Дякую вам щиро. Мені дуже приємно було з вами поспілкуватися, насправді. Ви дуже чарівна дівчина", – закінчив "розмову" Ніколас Карма, на що Антоніна Носова показала "сердечко" у камеру та подалася геть.

Вже після публікації відео вона вирішила "засвітитися" у коментарях до нього, тому написала анекдот: "Інколи викликаю поліцію, щоб в мене дома був хоч якийсь наряд".

Зокрема, глядачі були захопленні поведінкою Носової й навіть порівнювали із нею відому героїню з відео Ніколаса Карми та й іншу зірку, яка була на слуху останнім часом:

  • "Так треба було відповідати на питання Ніколаса тій прикордонниці".
  • "Коли з закритим ротом можна сказати більше і краще, ніж балакати без перерви".
  • "Який гарний співрозмовник. Гарантія того що ніхто вас не звільнить".
  • "Може це Клавдія Петрівна! Тому й мовчить, щоб не розсекретили".
  • "У вас така гарна посмішка! Для всіх буде загадка, який у вас голос".

Раніше OBOZ.UA писав, що Ніколасі Кармі український захисних бригади "Азов" зізнався, у яку "копієчку" йому обійшовся військовий лук. Однак, попри дорогу амуніцію, він не зміг сягнути витрат працівниці Львівської митниці.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стало відомо, чи блогерка Шаманська отримує гроші за співпрацю з ОП 7 сентября 2024

36-річна ексдружина актора-втікача Руслана Ханумака, блогерка Аліна Шаманська у серпні розказала про пропозицію від Олексія Кулеби щодо створення контенту для ОП.

Мінʼюст хоче конфіскувати у Повалій нерухомість, авто і права на пісні 7 сентября 2024

Міністерство юстиції України подало позов до Вищого антикорупційного суду з метою конфіскувати у співачки Таїсії Повалій рухоме та нерухоме майно.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше