До Польщі прибули американські винищувачі F-22

30 июля 2022

Американські військові перекинули на авіабазу в польському місті Ласк шість винищувачів-бомбардувальників п'ятого покоління F-22 Raptor. Про це свідчать дані командування ВПС США у Європі у п'ятницю, 29 липня.

Напередодні літаки 90-ї винищувальної ескадрильї, відправлені з Аляски, здійснили проміжну посадку на авіабазі Лейкенхіт в Англії.

Як зазначає командування ВПС США в Європі, ці літаки "зміцнять щит союзників із НАТО від Балтики до Чорного моря".

Планується, що ще шість F-22 прибудуть до Європи. За наявними даними, вони можуть бути розміщені на базі Суда-Бей на грецькому острові Крит.

Раніше США спрямували винищувачі п'ятого покоління F-35 до Німеччини для посилення обороноздатності НАТО. Вони розгорнуті на авіабазі Шпангдалем.

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Як зацікавити дітей наукою? 22 октября 2024

Діти завжди прагнуть до відкриттів. Їхнє бажання дізнаватися нове може стати справжньою базою для любові до науки. Але як зробити так, щоб наука захопила їх по-справжньому?

Як вибрати комбінезон для дитини? 19 октября 2024

Мабуть, найоптимальнішим видом верхнього одягу для осінньо-зимового сезону можна вважати комбінезон, який лагідно огорне вашого малюка зі всіх боків і захистить його від опадів та вітру

Блог про життя українською на "LooP" 14 октября 2024

L.org.ua — це український онлайн-ресурс, що ставить за мету надавати своїм читачам якісний, корисний і зрозумілий контент на різноманітні теми

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Медікал Плаза 5.0
Медікал Плаза

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше