До загадкової смерті зірки "Друзів" Меттью Перрі може бути причетна знаменитість: у неї вилучили телефон і ноутбук

21 июня 2024

Американські правоохоронці запідозрили, що до смерті зірки серіалу "Друзі" Меттью Перрі, могла бути причетна його відома подруга. Імʼя підозрюваної не розкривають, проте відомо, що в її будинку провели обшуки та вилучили телефон із ноутбуком.

Неназвана знаменитість погодилася на співпрацю з поліцейськими та була вже на численних допитах. Про це ексклюзивно повідомили In Touch.

Розтин тіла актора показав, що він помер від "гострого впливу кетаміну", проте препарату в будинку зірки не знайшли. Так виникла теорія, що Перрі вживав кетамін не один. Розслідуючи цю гіпотезу, правоохоронці вийшли на відому подругу актора, котра могла бути з ним у той день.

"Вона найняла адвокатів і провела безліч зустрічей із представниками правоохоронних органів з того часу, як вони прийшли до її будинку з ордером на обшук. Вона мовчить з приводу ситуації, що склалася. Але слідчі мали щось знати, щоб отримати ордер і з'явитися з обшуком у такому вигляді", – сказав інсайдер.

Зірка, чиє імʼя журналісти знають, але не розкривають через "делікатність розслідування", стверджує, що не має до смерті Меттью жодного відношення.

Повідомляється, що знаменитості познайомилися у реабілітаційному центрі та зав'язали "несподівану дружбу". Однак наразі вважається, що вони обидвоє кинули вживання наркотиків.

Наразі офіційних звинувачень жінці не висувають. Як стверджує інсайдер, підозрювала емоційно подавлена, а слідство може "вибити її з колії, незалежно від того, замішана вона чи ні".

Нагадаємо, зірка "Друзів" передчасно пішов із життя 28 жовтня 2023 року. Його тіло знайшов асистент, який викликав служби швидкого реагування.

Правоохоронці не виявили в апартаментах загиблого наркотиків, від яких довгі роки був залежний актор. Однак у будинку знайшли чимало рецептурних препаратів, зокрема антидепресантів.

Раніше OBOZ.UA писав про заповіт актора, який він склав задовго до своєї смерті. Хто отримає майно зірки "Друзів" – читайте за посиланням.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Відомий візажист перевтілився у Меріл Стріп і вразив мережу 29 июня 2024

Копія зірки "Диявол носить Прада". Відомий візажист перевтілився у Меріл Стріп і вразив мережу На розробку образу знадобилося три місяці

Уоррен Баффет розкрив деталі свого заповіту 29 июня 2024

93-річний Баффет, чиї статки оцінюються в 134,3 млрд доларів, кілька разів змінював свій заповіт.

Біограф розповів, як Меган Маркл занапастила дружбу з Бекхемами 29 июня 2024

Британський принц Гаррі та його дружина Меган Маркл серед своїх друзів мають чимало зірок. Колись у цьому списку було і подружжя Бекхемів. Проте навряд цю дружбу можна було назвати безкорисною.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Школа 245 1.7
Школа 245

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше