До загадкової смерті зірки "Друзів" Меттью Перрі може бути причетна знаменитість: у неї вилучили телефон і ноутбук

21 июня 2024

Американські правоохоронці запідозрили, що до смерті зірки серіалу "Друзі" Меттью Перрі, могла бути причетна його відома подруга. Імʼя підозрюваної не розкривають, проте відомо, що в її будинку провели обшуки та вилучили телефон із ноутбуком.

Неназвана знаменитість погодилася на співпрацю з поліцейськими та була вже на численних допитах. Про це ексклюзивно повідомили In Touch.

Розтин тіла актора показав, що він помер від "гострого впливу кетаміну", проте препарату в будинку зірки не знайшли. Так виникла теорія, що Перрі вживав кетамін не один. Розслідуючи цю гіпотезу, правоохоронці вийшли на відому подругу актора, котра могла бути з ним у той день.

"Вона найняла адвокатів і провела безліч зустрічей із представниками правоохоронних органів з того часу, як вони прийшли до її будинку з ордером на обшук. Вона мовчить з приводу ситуації, що склалася. Але слідчі мали щось знати, щоб отримати ордер і з'явитися з обшуком у такому вигляді", – сказав інсайдер.

Зірка, чиє імʼя журналісти знають, але не розкривають через "делікатність розслідування", стверджує, що не має до смерті Меттью жодного відношення.

Повідомляється, що знаменитості познайомилися у реабілітаційному центрі та зав'язали "несподівану дружбу". Однак наразі вважається, що вони обидвоє кинули вживання наркотиків.

Наразі офіційних звинувачень жінці не висувають. Як стверджує інсайдер, підозрювала емоційно подавлена, а слідство може "вибити її з колії, незалежно від того, замішана вона чи ні".

Нагадаємо, зірка "Друзів" передчасно пішов із життя 28 жовтня 2023 року. Його тіло знайшов асистент, який викликав служби швидкого реагування.

Правоохоронці не виявили в апартаментах загиблого наркотиків, від яких довгі роки був залежний актор. Однак у будинку знайшли чимало рецептурних препаратів, зокрема антидепресантів.

Раніше OBOZ.UA писав про заповіт актора, який він склав задовго до своєї смерті. Хто отримає майно зірки "Друзів" – читайте за посиланням.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Виведення із запою 18 октября 2024

Запій є серйозною проблемою, яка потребує професійного втручання. Багато клінік у Хмельницькому надають послугу виведення із запою, що допомагає стабілізувати стан пацієнта та відновити нормальне функціонування організму

Как отлично провести свой отпуск? 16 октября 2024

Важно понимать, что практически каждому человеку доступен отдых на теплом море по вполне приемлемым ценам, главное – правильно выбрать поездку и в этом помогут горящие туры

Де купити корпус для підшипника? 11 октября 2024

Корпус являє собою спеціальний технологічний вузол, в який встановлюється підшипник. Він використовується для фіксації в заданому положенні валів обертання машин та виробничих механізмів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

buctosfera.ua 4.7
buctosfera.ua

Отзывов: 1

MadBid.com 5.0
MadBid.com

Отзывов: 4

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше