Співачка TAYANNA розповіла, навіщо завела 11-річному сину трудову книжку

29 апреля 2024

Українська співачка TAYANNA, яка після розлучення з чоловіком сама пінімає на ноги сина-підлітка, розповіла про методи виховання 11-річного Даніеля.

В інтерв’ю OBOZ.UA виконавиця відверто зізналася, що буває різною мамою. Частіше люблячою й турботливою, однак інколи – злою та вимогливою.

TAYANNA каже, що, коли хлопчик був ще доволі маленьким, вона завела йому "трудову книжку": "Ми записували туди все, що він робив протягом дня, – прибрав у кімнаті, прочитав книжку, вивчив вірш". За добрі справи хлопець отримував грошову винагороду, зробив шкоду – гонорар мінусувався.

"Вже немає тієї трудової книжки в нього, – продовжує співачка. – І навіть не пам'ятаю, де вона. До речі, добре, що ви нагадали, треба відновити цю трудову книжку".

"Яка я мама? Різна, все залежить від ситуації, – пояснює співачка. – Я мама – любляча й турботлива, однак інколи буваю зла та вимоглива. Абсолютно різні спектри емоцій відчуваю в ролі мами. Можу і по гузниці вдарити. Але загалом намагаюся спілкуватися з ним як із дорослим. І максимально, наскільки це можливо, проводити час разом. Раніше, коли мала гастролі, їхав до бабусі з дідусем, зараз – залишається з моєю помічницею або подругою. Звісно, сумує. Якщо мені 39 років, і я сумую за мамою інколи, то що сказати про дитину, якій тільки виповниться 12".

Нагадаємо, сина Даніель, якого народила в шлюбі з музикантом Єгором Глібом, співачка вже багато років виховує сама. У 2014 році виконавиця розлучилася з батьком хлопця. Єгор Гліб перебрався до Росії, де співпрацював із лейблом Black Star російського репера-путініста Тіматі. Кілька років тому музикант закрутив в Москві роман з Ані Лорак, а після початку повномасштабної війни, за чутками, виїхав за кордон. TAYANNA не приховує, що у неї складні стосунки з колишнім чоловіком. Син також дуже мало спілкується з татом.

В одному з нещодавніх інтерв’ю артистка розповіла, що у Гліба є ще троє синів: "З двома із них він живе, тому, звісно, діти, які ближче, коли ти бачиш їх кожного дня, напевно, до них якесь інше ставлення, аніж до дитини, яку ти не бачиш роками. В мене немає до нього ніяких претензій, просто зробила висновки, і ми живемо з сином собі щасливо далі".

Повне інтерв’ю із співачкою TAYANNA читайте на OBOZ.UA тут.

Також читайте на OBOZ.UA інтерв’ю з акторкою Лесею Самаєвою – про життя в кредит, огиду до деяких російських колег і заповітну мрію, що здійснилася.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Бєлгородську область упали чергові російські авіабомби 20 мая 2024

Тільки за останні три місяці війська Росії скинули на свої регіони та окуповані території України 50 ФАБ.

У Росії перетворюють пологові будинки на військові шпиталі - ЗМІ 20 мая 2024

В Омську на переоснащення міського пологового будинку №5 виділено 400 мільйонів рублів, завершити процес перетворення закладу на військовий шпиталь мають до грудня 2025 року.

Ізраїль різко відреагував на рішення прокурора МКС 20 мая 2024

Міжнародна судова система перебуває під загрозою краху, вважає президент Ізраїлю Іцхак Герцог.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Италия вогс 5.0
Италия вогс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше