Стали відомі діти знаменитостей, які не пішли стопами батьків

21 апреля 2023

Часто буває, що діти знаменитостей надихаються своїми зірковими батьками і йдуть їхніми стопами, але деякі з успішних людей довели, що це не обовʼязково. Наприклад, син зірки "Зоряних війн" Гаррісона Форда став відомим кулінаром, а дочка мільярдера Білла Гейтса знайшла покликання в медицині.

OBOZREVATEL вирішив розповісти про дітей знаменитостей, які вирішили повʼязати життя з іншою сферою діяльності, проте все одно стали гордістю для батьків (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Син Брюса Спрінгстіна

26-річний юнак на імʼя Сем народився в сімʼї музикантів. Його батько – американський вокаліст, гітарист і автор пісень Брюс Спрінгстін – все життя дарував слухачам якісну музику, а його нащадок вирішив, що його покликання – рятувати людей. Не так давно Сем став пожежником у Нью-Джерсі.

Дочка Білла Гейтса

Зі знаннями в сфері бізнесу, які їй міг дати батько, дочка Білла Гейтса Дженніфер могла заробляти мільйони, проте гроші її не надто цікавлять. В одному з інтервʼю красуня зізналася, що відсутність потреби в коштах вона використала, щоб знайти те, що їй до душі. Так вона повʼязала своє життя з медициною і готується стати педіатром.

Син Гаррісона Форда

55-річний син зірки "Зоряних війн" Бенжамін має власний ресторан у Лос-Анджелесі. Кінокарʼєра йому не до душі, а ось написання кулінарних книг та майстерність приготування складних страв – слабкість кухара.

Син Анни Вінтур

Дорослий син однієї з найвпливовіших постатей у світі сучасної моди Анни Вінтур не розділив захоплення матері в сфері журналістики та моди. 35-річний Чарльз, за словами самої редакторки американського Vogue, побудував успішну карʼєру і став лікарем.

Раніше OBOZREVATEL писав про 5 зірок, які втратили своїх дітей ще до їхнього народження. Докладніше про це – читайте за посиланням.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Термостабильные начинки: что это и как ими пользоваться 17 октября 2024

Изготовление сладостей на собственной кухне для семьи или на заказ для продажи – это захватывающий и интересный процесс. Магазины для кондитера предлагают много товаров, значительно

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

Как отлично провести свой отпуск? 16 октября 2024

Важно понимать, что практически каждому человеку доступен отдых на теплом море по вполне приемлемым ценам, главное – правильно выбрать поездку и в этом помогут горящие туры

 

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше