Дочка Охлобистіна поскаржилася на погрози, від яких "мурахи по тілу" від страху

9 марта 2023

Дочка затятого пропагандиста Івана Охлобистіна, який кричав сміхотворне "Гойда" на честь окупантів, поскаржилася на погрози в мережі. Жінка на імʼя Євдокія, яка нещодавно народила, отримує повідомлення, від яких у неї нібито "мурахи по тілу".

Про це розповіли росЗМІ, підкресливши, що Євдокія підтримує позицію свого батька-путініста. Справедливий гнів молода мама не розуміє, а батько, замість того, щоб вберегти сімʼю від неприємностей, продовжує читати з кремлівської методички (щоб подивитися фото, доскрольте до кінця сторінки).

Євдокія нібито з гумором ставиться до повідомлень від хейтерів, але розправи над своєю родиною боїться.

"Бажаю здохнути, як собака в канаві, тобі, твоїй дитині і батькові", – йдеться в одному з повідомлень, від якого, зазначають пропагандисти, "мурахи по тілу" від страху.

Молода мама, яка підтримує геноцид українців, чомусь вирішила, що її позиція залишиться непомітною і безкарною. Сміливі нацистські заяви вона, вочевидь, звикла чути від батька, за яким повторює.

Сам Охлобистін зробив чергову проросійську заяву, котра цього разу стосувалася його колег за кордоном. Зокрема, похресника Артура Смольянинова, який різко засуджує путінську агресію. Цікаво, що близьких людей путіністу ображати набагато важче.

"Хрещеник Артурчик Смольянинов під суд мене радить віддати. І сумнівається у моєму психічному здоров'ї. Він теж утік. Зараз захоплюється європейською культурою. Не відчуваю до нього неприязні. Мушу, але не відчуваю", – заявив актор.

Як писав OBOZREVATEL, раніше Іван Охлобистін неочікувано підтримав свою колегу Оксану Фандеру, яка вивісила на балконі прапор України. Путініст порадив усім її критикам залишити акторку в спокої.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

В мережі з'явились цікаві факти про The Beatles і який необачний вчинок коштував Джону Леннону життя 6 октября 2024

Невдале пророцтво і скандал через Ісуса: що ви не знали про The Beatles і який необачний вчинок коштував Джону Леннону життя Маловідомі факти про зірок вас здивують

Топ-8 порад, як запобігти ускладненням під час вагітності 6 октября 2024

Вагітність – це прекрасний та відповідальний період у житті жінки. Незважаючи на природність процесу, вагітність може супроводжуватися загрозливими для матері та дитини ускладненнями. Над запобіганням ускладнень завжди працює лікар акушер-гінеколог, але є і ключові моменти, що залежать цілком від самої жінки. 

Apple збирається перевернути світ комп'ютерів 6 октября 2024

Apple збирається перевернути світ комп'ютерів

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Репродуктолог 5.0
Репродуктолог

Отзывов: 1

УкрСервисМонтаж 0.1
УкрСервисМонтаж

Отзывов: 1

FitCurves 5.0
FitCurves

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше