Дочка Полякової знов опинилася в лікарні

21 февраля 2024

Донька співачки Олі Полякової, починаюча виконавиця Маша, через місяць після операції знов потрапила у лікарню.

Мама дівчини не розказала, що стало причиною цього, однак на майбутнє дала пораду одноліткам доньки щодо турботи про себе.

"Маша Полякова в лікарні. Тобі не набридло, доцю? Мені набридло дуже сильно вже! Може будемо голову вмикати?" – запитала у Маші Оля.

Рівно місяць тому Маша також лежала у лікарняному ліжку

скрін з instagram

Полякова не стала розказувати, чому її донька знов опинилася на лікарняному ліжку, однак закликала Машу та всіх інших дітей її віку бути обережними і з молоду берегти себе.

"Я хочу зараз звернутися до своєї доньки Марії і до всіх дітей дорослого віку, які думають, що вони безсмертні, що вони вже дорослі достатньо, що вони можуть робити, що завгодно… Я хочу вам сказати, що людський організм і тіло – воно крихке. Треба про себе думати. Бо здається, що з'їсти якусь дурню – нічого страшного, вип'єш зайвого – нічого страшного. Це може погано закінчитися!

Молоді люди, думайте головою про свою здоров'я, бо це може привести вас в кращому випадку просто до лікарняної палати, а в гіршому - не буду казати куди", - наголосила Полякова старша.

Як відомо, у листопаді під час відпустки на Занзібарі з мамою Маша потрапила до лікарні через жовчнокам'яну хворобу. А у січні дівчину прооперували.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Где отремонтировать ноутбук в Днепре? 24 октября 2024

Поломка ноута огорчает и делает невозможной вашу деятельность, поэтому важно знать, куда в подобных случаях можно обратиться. Сервисный центр V-COMP – это возможность быстро и без потерь его отремонтировать

Как эффективно избавиться от алкоголизма? 16 октября 2024

Алкоголизм – серьезная проблема, как для самого алкозависимого, так и для членов его семьи. Прежде всего, важно понять, что алкогольная зависимость – это не просто дурная привычка, это упорное заболевание

Як підібрати «правильний» ноутбук? 14 октября 2024

На сьогоднішній день, напевно, складно знайти сім'ю, де б не було бодай одного комп'ютера. Причому останнім часом для вирішення більшості завдань все більше використовуються ноутбуки, які продовжують нарощувати свою популярність

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше