Українська дизайнерка Юлія Магдич пояснила, чому її вишиванки такі дорогі

28 июня 2024

Українська дизайнерка Юлія Магдич розповіла про ціннову політику свого бренду вишиванок. За словами мисткині, вишиті сорочки коштують від 280 доларів (понад 11 тисяч гривень) до 10 тисяч доларів (близько 400 тисяч гривень).

Про це Магдич розповіла в інтерв'ю для ТСН. Ціни на вироби зумовлені інвідуальним дизайном та якісними матеріалами. "Меж фантазій немає насправді", – додала засновниця бренду.

Дизайнерка зазначила, що для неї це впершу чергу бізнес, адже Магдич має велику команду. Саме тому вона не бачить переваг у тому, щоб виходити на рівень мас-маркету. "Це нереально. Тобто мас-маркет, це дуже має бути серйозна інвестиція. Це має бути взуття, сумки, повна лінійка одягу, це мають бути аксесуари, – пояснила знаменитість. – Тобто це окремий, величезний бізнес, який вимагає величезних інвестицій, які в війну знайти майже нереально".

Магдич зазначила, що ціна на вишиванки така висока, адже "там дуже багато стіпків і дуже багато нитки". "І коли ми намагаємося зробити щось з меншою кількістю стіпків, допустимо, все одно приходять клієнти і кажуть: "Ви знаєте, я хочу отаке, але щоб воно коштувало набагато дешевше". А це фізично неможливо. І ми стикаємося з такими моментами", – поділилася модельєрка.

Раніше OBOZ.UA писав про те, як українська дизайнерка Юлія Магдич розповіла про кумедне знайомство з Леонардо Ді Капріо: "У мене зламався каблук".

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Вчені назвали дуже корисну звичку з віком: кому щодня потрібно їсти одну популярну страву 30 июня 2024

Результати дослідження, в якому взяли участь понад 20 тисяч осіб, були приголомшливими.

Apple може спростити заміну акумуляторів iPhone 30 июня 2024

Apple може спростити заміну акумуляторів iPhone

Донька Шварцнеггера втретє вагітна від Претта - ЗМІ 30 июня 2024

34-річна донька актора та ексгубернатора Каліфорнії Арнольда Шварцнеггера, письменниця Кетрін Шварцнеггер вагітна ще однією дитиною.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Попіль Ольга 5.0
Попіль Ольга

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше