Допомога Україні: речник Палати представників США відреагував на новий проєкт

9 февраля 2024

Палата представників США чекає від Сенату окремого законопроєкту про міжнародну допомогу, який включає Україну, Ізраїль та Тайвань. Проєкт не включатиме зміни стосовно безпеки кордону США. Про це заявив спікер Палати представників США Майка Джонсона, повідомляє Financial Times в четвер, 8 лютого.

Речник відмовився висловити своє бачення пропозиції Сенату ухвалювати допомогу окремо від змін до імміграційної політики.

"Ми побачимо, що зробить Сенат. Ми дозволяємо процесу розвиватися, і ми розглянемо його, щойно він буде надісланий", - запевнив Джонсон.

Він додав, що "чітко дав зрозуміти, що ви повинні вирішувати ці питання по суті, а Ізраїль відчайдушно потребує допомоги, і всі це знають".

Окреме голосування про військову допомогу Україні може наразити Джонсона на критику з боку радикальних республіканців, які виступають проти продовження фінансування допомоги Україні, додав видання.

Як ми вже писали, Сенат США в четвер, 8 лютого, повторно розгляне "чистий" законопроєкт про допомогу Україні, Ізраїлю і Тайваню без міграційної реформи. 

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

РФ продала зерно з окупованих територій на $6 млрд - ЗМІ 16 сентября 2024

Головним портом експорту такої продукції став Севастополь у анексованому Криму, зерно також вивозиться із окупованих Бердянська та Маріуполя.

Як впровадження ERP системи допомогло вижити нашому бізнесу. Досвід про який мало розповідають 16 сентября 2024

Реальний кейс з впровадження ERP системи для виробничої компанії в Україні. Дізнайтеся яке це допоможе і вашому бізнесу в розвитку.

Почему куртки Nike — это стиль и комфорт в одной вещи? 16 сентября 2024

Nike давно зарекомендовал себя как один из ведущих брендов, сочетающих инновации, качество и актуальный дизайн. Среди огромного ассортимента продукции особое место занимают куртки Nike

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Budegarno - салон краси 0.4
Budegarno - салон краси

Отзывов: 1

Центр Групп 3.2
Центр Групп

Отзывов: 1

Альтаір - Altair 0.3
Альтаір - Altair

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше