Дорофєєва розповіла про проблеми з гормонами

27 марта 2024

Співачка Надя Дорофєєва у своєму Instagram ділиться не лише професійним контентом.

Артистка опублікувала допис, який проілюструвала знімком топлес, засвітивши при цьому свої татуювання в зоні грудей. Текст під таким пікантним фото зірка присвятила любові до себе та піклуванню про власне здоров’я.

Як зізналася Надя, у неї вже багато років проблеми з ТТГ – тиреотропный гормон, що виробляється гіпофізом та впливає на загальний стан організму, зокрема, рівень енергії. Однак детальніше розібратися з цим їй вдалося лише після інформативного допису дизайнерки Каті Сільченко, яка зіштовхнулася зі схожою проблемою.

"І тут захотілося обійняти… себе. Те, що ми забуваємо робити в потоці того трешу, в якому перебуваємо. Нещодавно я прочитала пост Каті Сільченко – дівчини, яку я добре знаю як дуже активну людину і людину, яка "все встигає". У пості Катя пише, що в неї немає сил ні на що. Навіть говорити важко. Виявилось , що це все – гормони, які пляшуть в темпі вальсу – ТТГ показник 7 (при нормі у жінок від 0,3 - 4,2 – ред.)", – написала Надя.

Дорофєєва показалася топлес

фото з Instagram Наді Дорофєєвої

"Чесно зізнаюся: я сиджу на Еутироксі (препарат, зокрема, для корегування гормонального фону -ред.) вже 6 років, але і гадки не мала, що підвищений ТТГ впливає так сильно на стан. Завдяки посту Каті я нарешті зрозуміла, що зі мною відбувалось протягом останніх 3 років. Я зрозуміла, чому я просиналась втомленою, і далі – мої дні були схожі на битву. Щодня я боролась і вважала себе чи то лінивою, чи то апатичною, чи то депресивною, чи то просто людиною, яка постійно не може виспатися", – продовжила вона.

"Щодня я по черзі викреслювала ці варіанти, адже усвідомлювала, що все з цього переліку точно не про мене. І тут декілька місяців тому знов мій ТТГ піднявся. Мені підняли дозування Еутироксу… Мій ТТГ в нормі…Я не знала, що ТТГ так впливає абсолютно на все. Я, доросла дівчинка, цього не знала. А точніше я просто не звертала на це увагу, яку насправді мала б звернути… Хочу уважніше зайнятися цим питанням. І вам нагадую: ну обійміть нарешті себе", – підсумувала співачка.

Нагадаємо, про проблеми з гормонами та їхній вплив на організм нещодавно розповідала "Міс Всесвіт Україна"-2021 Анна Неплях.

tabloid.pravda.com.ua

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Рікі Мартін під час подорожі до Японії поділився рідкісними кадрами з 15-річними синами 26 апреля 2024

Пуерториканський співак Рікі Мартін гайнув у подорож до Японії, взявши з собою старших синів, 15-річних двійнят Матео та Валентино.

Коля Сєрга назвав два важливі фактори, чому Україна досі не здалася набагато сильнішій Росії 26 апреля 2024

На кону – втрата держави. Коля Сєрга назвав два важливі фактори, чому Україна досі не здалася набагато сильнішій Росії За його словами, українці самі собі допомагають тримати оборону

Олександра Заріцька зізналася про що думає під час тренування в залі 26 апреля 2024

Солістка гурту Kazka Олександра Заріцька, яка ще восени взялася за спорт, продовжує будувати сильне тіло.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ЦНАП 5.0
ЦНАП

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше