У Києві легковик в’їхав у тролейбус

14 января 2024

У Голосіївському районі Києва в суботу, 13 січня, сталась аварія за участі тролейбуса тата автомобіля. Внаслідок ДТП частина дороги була буквально "усіяна" уламками легковика.

Про це повідомили в соціальних мережах. Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці.

"Легковик в’їхав у тролейбус на Голосіївській площі", – йдеться в повідомленні.


На опублікованому відео можна побачити наслідки ДТП. Зокрема, частина дороги буквально "засіяна" уламками легкового авто. Інформації про загиблих чи постраждалих поки не надходило.

Варто додати, що у Києві та Київській області в суботу, 13 січня, хмарно, сніг, на дорогах ожеледиця. Температура повітря в регіоні вдень максимально опуститься до -8°С.

Нагадаємо, у Києві поліцейські затримали водія, який збив жінку на переході та втік з місця ДТП. Як виявилось, порушник перебував за кермом авто у стані сп’яніння – 2,24 проміле алкоголю в крові.

Як повідомляв OBOZ.UA, у Голосіївському районі Києва в середу, 10 січня, легковик на швидкості протаранив маршрутний автобус, який на зупинці висаджував пасажирів. Надалі патрульні виявили у ймовірного винуватця ДТП ознаки алкогольного сп’яніння.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Карандаш для бровей: зачем он нужен и как его правильно использовать? 25 октября 2024

Современный макияж бровей стал неотъемлемой частью повседневного ухода за внешностью, и карандаш для бровей — это один из самых популярных инструментов, который помогает подчеркнуть их форму и добавить выразительности взгляду

Бассейн как элемент комфорта: основные компоненты 24 октября 2024

Установка и обслуживание бассейна — это процесс, который требует тщательного планирования и подбора качественного оборудования. Для создания полноценной системы необходим комплекс решений, который включает в себя фильтрацию, обогрев, дезинфекцию и другие элементы

Виведення із запою 18 октября 2024

Запій є серйозною проблемою, яка потребує професійного втручання. Багато клінік у Хмельницькому надають послугу виведення із запою, що допомагає стабілізувати стан пацієнта та відновити нормальне функціонування організму

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Красная Наталия 5.0
Красная Наталия

Отзывов: 1

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше