У Києві біля ТРЦ Ocean Plaza прорвало трубу, відомо подробиці

14 мая 2024

У Києві у вівторок, 14 травня, біля ТРЦ Ocean Plaza, попередньо, стався прорив теплотраси. Внаслідок надзвичайної події дорога буквально перетворилась на річку.

Про це повідомили в соціальних мережах. Рух транспорту у районі НП суттєво ускладнено.

"Потоп на Либідській. Прорвало воду біля Ocean Plaza Утворився величезний затор. Машини рухаються в іншу сторону по односторонній дорозі", – йдеться в повідомленні.




На опублікованих в мережі фото та відео можна побачити, що внаслідок надзвичайної події вулиця Антоновича буквально перетворилась на річку.

Як зазначили у пресслужбі патрульної поліції Києва, через прорив водопроводу на вулиці Антоновича, рух транспорту тимчасово перекритий. На місці вже працюють усі відповідні служби.

Зі свого боку у КМДА повідомили, що "Київтеплоенерго" локалізувало місце пошкодження на вулиці Антоновича. Пошкодження мережі діаметром 800 мм сталось у процесі проведення гідравлічних випробувань. Теплоенергетики розпочали цю роботу, щоб виявити "тонкі" місця на трубопроводах і своєчасно провести ремонт для посиленої роботи взимку.



"На вулиці Антоновича працюють фахівці аварійно-відновлювальної бригади "Київтеплоенерго", вони здійснюють відключення ділянки та обстежують додатково локацію для проведення ремонтних робіт.Затримується низка маршрутів громадського транспорту. Станція метро "Либідська" працює у звичайному режимі. Перевезення пасажирів забезпечено", – додали в КМДА.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва на території будівництва на вулиці Ревуцького стався порив мережі холодного водопостачання і впав кран. Внаслідок НП вулицю залило водою, рух транспорту тимчасово перекривали.

Як повідомляв OBOZ.UA, у столиці в ніч з 1 на 2 грудня стався прорив труби, внаслідок чого затопило стоянку автомобілів. Подія трапилась на проспекті Миколи Бажана.

Лише перевірена інформація у нас в Telegram-каналі OBOZ.UA та у Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Трамп запланував зустріч з прем'єр-міністром Індії Моді 18 сентября 2024

Моді планує відвідати Сполучені Штати на цих вихідних разом із лідерами Австралії та Японії для участі у саміті так званої четвірки, який проводить президент Джо Байден у своєму рідному місті Вілмінгтон, штат Делавер.

У Ярославлі сталася масштабна пожежа на паливному складі 18 сентября 2024

Вогонь охопив понад 450 квадратних метрів. Під час гасіння пожежі постраждали шестеро співробітників МНС.

Детонація складу БК: у Тверській області РФ зафіксували 18 землетрусів 18 сентября 2024

Потужність землетрусів, які були виявлені впродовж 2,5 годин, коливалася магнітудою від 2 до 3,2 за шкалою Ріхтера.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше