Стало відомо, які стосунки у Чарльза III та принца Гаррі, який планує навідатися до Великої Британії

2 мая 2024

Принц Гаррі, який нещодавно стверджував, що не планує жити у Великій Британії, вирішив приїхали на травневі свята до Лондона з нагоди ювілею заснування Ігор Нескорених, а згодом може відвідати онкохворого батька-короля Чарльза III. Однак, вони досі не можуть помиритися після того, як принц у 2020 році повідомив про зречення престолу та у січні 2023 року опублікував свої мемуари "Запасний", у яких оприлюднив родинні таємниці.

Герцог Сассекський планує відвідати службу подяки 8 травня у соборі Святого Павла в Лондоні з нагоди 10-ї річниці Ігор Нескорених, у той час, коли в столиці має бути й сам Чарльз III. The Telegraf повідомляє, що зустрітися їм навряд чи вдасться, адже король "досить зайнятий".

"Король радий проводити час зі своїм молодшим сином, але залишатиметься під охороною, щоб захистити людей, яких він любить і які виявили йому безумовну відданість. Гаррі завжди матиме доступ до свого батька, але довіри вже давно немає. Король Чарльз не настирливий і не вимагатиме жодного примирення", – сказав Fox News Digital Кінсі Шофілд, ведучий подкасту "To Di For Daily".

Востаннє принц зустрічався із батьком на початку лютого після новини Чарльза III про хворобу на рак. Тоді, аби підтримати батька, із Каліфорнії, США, приїхав він, щоправда, самостійно, без дітей та дружини Меган Маркл. Що дивно, чоловік був із королем всього-на-всього 45 хвилин.

Згодом він сильно здивував публіку, адже ще у вівторок, 6 лютого, навідував хворого батька у палаці Сандрінгем, а у четвер, 8 лютого, вже з'явився із промовою на Національній футбольній лізі-2024. Прихильники королівської родини чекали на хоч якусь згадку про занепокоєння здоров'ям батька, та поміж гучної промови той не промовив ні слова про нього.

Нагадаймо, Ігри Нескорених, які має відвідати у травні герцог Сассекський, він заснував ще у 2014 році, щоб допомогти пораненим, хворим військовослужбовцям та ветеранам по всьому світу у реабілітації, даючи їм можливість поборотися в спортивних змаганнях, подібних до Паралімпійських ігор.

Зокрема, принц Гаррі став королівською особою у вигнанні після того, як у 2020 році із дружиною, 42-річною Меган Маркл, переїхав до Америки, де вони зараз живуть зі своїми дітьми – 4-річним принцом Арчі та 2-річною принцесою Лілібет, та згодом опублікував скандальну автобіографічну книгу "Запасний". Герцога і герцогиню Сассекських навіть виселили зі свого британського будинку Фрогмор Котедж, який покійна королева подарувала їм після весілля у 2018 році.

Раніше OBOZ.UA повідомляв, що принц Гаррі більше не вважає себе британцем, а нині хоче отримати громадянство США. Він навіть назвав Америку своїм домом у нових документах. 

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

У Великій Британії протестували основу для квантової навігаційної системи, яка стане підстрахуванням для GPS 17 мая 2024

У Великій Британії протестували основу для квантової навігаційної системи, яка стане підстрахуванням для GPS.

Олена Зеленська зізналася, як повномасштабна війна вплинула на її дітей 17 мая 2024

"Тиск завжди присутній": Олена Зеленська зізналася, як повномасштабна війна вплинула на її дітей Син зацікавився військовою справою

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Роды 2.5
Роды

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше