Дрон атакував меткомбінат Северсталь у Росії

7 марта 2024

У Вологодській області РФ в четвер, 7 березня, безпілотник атакував Череповецький металургійний комбінат. Про це повідомили росЗМІ.
 
Спочатку в офіційному Telegram-каналі комбінату заявили, що в доменному виробництві "стався технологічний інцидент", один з агрегатів вивели на нібито запланований раніше ремонт. Унаслідок інциденту ніхто не постраждав.
Пізніше т.в.о. губернатора Вологодської області Георгій Філімонов заявив, що на Северстали внаслідок влучання безпілотника невстановленої приналежності "стався інцидент у районі доменної печі". Чиновник запевняє, що підприємство працює в штатному режимі, потерпілих немає.

Тим часом російський проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням співробітників заводу повідомив, що одна доменна піч повністю виведена з ладу.

Нагадаємо, сьогодні в російській Казані горіло вище танкове командне училище на Оренбурзькому тракті. Окрім того, українські партизани провели диверсію в Московській області Росії на залізничному об'єкті.

Новини від Корреспондент.net в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/korrespondentnet та WhatsApp

korrespondent.net

Хочешь узнать больше - читай отзывы

 

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Тоня Матвієнко з 8-річною донечкою наробили кумедних фото 7 октября 2024

Співачка Тоня Матвієнко, яка нещодавно у Нью-Йорку влаштувала романтичне побачення з чоловіком, співаком Арсеном Мірзояном, показалася зі своєю 8-річною донечкою Ніною.

Олег Винник оголосив про повернення на сцену, але є нюанс 7 октября 2024

Олег Винник оголосив про повернення на сцену, але є нюанс Артист спробував маніпулювати аудиторією, щоб привернути увагу фанатів

У Києві вантажне авто зіткнулось із маршруткою та ледь не в’їхало в зупинку 7 октября 2024

У Києві вантажне авто зіткнулось із маршруткою та ледь не в’їхало в зупинку. Подробиці, фото і відео Обставини та причини автопригоди встановлять правоохоронці

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Леново 5.0
Леново

Отзывов: 1

Apple 5.0
Apple

Отзывов: 1

Репродуктолог 5.0
Репродуктолог

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше