Друг Klavdia Petrivna розповів, який щедрий подарунок зробив співачці на день народження та чи ображається вона на хейт

22 сентября 2024

Друг української співачки Клавдії Петрівни (Klavdia Petrivna), справжнє ім'я якої Соломія Опришко, Павло Стрілецький розповів, що вперше зустрівся з юною виконавицею у день її народження, 13 серпня. За словами співзасновника студії звукозапису, тоді він зробив дівчині щедрий подарунок – створив повноцінний музичний альбом.

Про це чоловік розповів у інтерв'ю на YouTube-каналі "Суспільне". Він зазначив, що Клавдія Петрівна спокійно ставиться до хейту, який з'явився в мережі після сенсаційно концерту, де загадкова артистка розкрила свою особистість.

"Наше знайомство було доленосним. Klavdia Petrivna до нас прийшла 13 серпня 2023 року на свій день народження. Ми зробили для неї подарунок у вигляді створення цілого альбому, який ми всі слухаємо. "Знайди мене", "Я щаслива" – ці пісні створювалися нею як сонграйтером. Три дні з моменту її дня народження ми робили аранжування, допрацьовували та накопичували матеріал", – розповів Павло.

Співзасновник студії звукозапису зізнався, що в реальному житті Соломія Опришко дуже відкрита людина, яка не має "стопів". Він пояснив: у співачки відсутні психологічні зажими, тому вона впевнено займається улюбленою справою. Ці особистісні якості допомагають юній виконавиця спокійно реагувати на хейт.

Павло Стрілецький зазначив, що як Klavdia Petrivna, так і вся творча команда спостерігали за реакцією аудиторії на перший сенсаційний концерт. Вони бачили негативні відгуки деяких користувачів мережі, проте ніколи не зосереджували увагу на хейті.

"Ми до цього дуже легко ставимося. Ми знаємо, що люди люблять її, вони полюбили її голос та поведінку на сцені. Коли вона зняла капелюх і відкрила своє обличчя – нічого не змінилося. Ми створили умови любові для артистки", – зауважив чоловік.

Раніше OBOZ.UA розповів, що у команді Klavdia Petrivna розповіли, якою насправді є Соломія Опришко, та показали її без маски.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

На Оболоні вкрав сумку із грошима, поки чоловік займався спортом: у Києві затримали підозрюваного 22 сентября 2024

На Оболоні вкрав сумку із грошима, поки чоловік займався спортом: у Києві затримали підозрюваного. Фото Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі

MELOVIN вперше зізнався, що розійшовся після двох років стосунків 22 сентября 2024

MELOVIN зробив відверту заяву перед шанувальниками й дав пораду.

Новий спосіб вакцинації проти ВІЛ виявився надзвичайно ефективним 22 сентября 2024

Новий спосіб вакцинації проти ВІЛ виявився надзвичайно ефективним.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Top Work 5.0
Top Work

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше