Дружина DOVI на "Голосі країни 13" виконала рок-версію одного з найпопулярніших хітів YouTube "Чекає вдома" і вразила суддів

19 сентября 2023

У неділю, 17 вересня, на 1+1 відбувся третій випуск 13-го сезону вокального шоу "Голос країни", однією з учасниць якого стала Олександра Вдовиченко з Харкова. Вона – співачка-початківець і дружина популярного гітариста і виконавця DOVI. На сліпих прослуховуваннях дівчина в незвичайній інтерпретації виконала хіт свого обранця "Чекаю вдома", який він співає разом з YAKTAK.

Олександрі вдалося вразити силою свого голосу глядачів та тренерів. До неї повернулися Надя Дорофєєва та Артем Пивоваров. Про це OBOZREVATEL стало відомо під час перегляду ефіру (щоб подивитися фото та відео, доскрольте до кінця сторінки).

Олександра зізналася, що успіх і популярність чоловіка мотивували її також досягти успіхів у творчості. Саме із цією метою вона прийшла на проєкт.

"На першому концерті чоловіка люди діставали телефони, починали співати. Я стою, у мене все в мурашках. Думаю: "Боже, як же це круто, я теж хочу це відчути". Хочеться вже інший етап у своєму житті, реалізацію себе як артиста. Тому я хочу бути почутою на цьому проєкті і сподіваюся, що я зможу голосно про себе заявити", – прокоментувала вокалістка.

Вдовиченко вразила суддів, глядачів у залі та біля екранів потужним виконанням рок-версії треку "Чекаю вдома", який сміливо можна назвати одним із головних хітів YouTube за 2022 рік. DOVI, він же Андрій Вдовиченко, виступив як один із авторів слів та музики до композиції.

Після публікації на платформі 22 грудня 2022 року кліп встиг зібрати близько 21 мільйона переглядів, більше 100 тисяч лайків та п'яти тисяч коментарів (на момент написання новини). Відео досі тримається на 14 місці у вкладці найкращих кліпів.

Що ж до Олександри, то після того, як до неї повернулися двоє зіркових тренерів, вона без вагань вирішила продовжити свій шлях на проєкті в команді Артема Пивоварова.

Раніше OBOZREVATEL писав про найяскравіші виступи третього випуску 13-го сезону "Голос країни". Одні намагалися розвернути суддівські крісла запальними хітами, інші – зворушливою лірикою, а хтось навіть унікальним виконанням народних пісень.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Український блог мультимовний "ED": про цікаве в одному місці 16 октября 2024

Сьогодні користувачі хочуть отримувати доступ до знань та цікавинок із різних куточків світу, але на зручних для них мовах. Саме такий підхід пропонує мультимовний український блог "ED"

Каким должен быть игровой компьютер? 10 октября 2024

Для компьютерных игр необходимо оборудование соответствующего технического уровня, а говоря конкретнее – нужен игровой компьютер, который будет отличаться целым рядом специфических параметров

Как выбрать идеальный рюкзак для длительных поездок на транспорте? 10 октября 2024

Как выбрать рюкзак для длительных поездок, который вместит все необходимое и не будет доставлять дискомфорт. Критерии выбора и полезные советы

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше