Дружина Болдвіна, якому загрожує 5 років в'язниці за вбивство українки Гатчінс, звернулася до чоловіка та фанатів

2 февраля 2023

Американському акторові Алеку Болдвіну 31 січня офіційно висунули звинувачення у ненавмисному вбивстві української операторки Галини Гатчінс, за що тепер йому може загрожувати ув'язнення строком на п'ять років. На тлі цих новин до фанатів та чоловіка звернулася дружина кінозірки Хіларія Болдвін.

На особистій сторінці в Instagram вона подякувала людям, які підтримують їхню родину зараз. Також Хіларія розмістила сімейне фото Алека з їхніми 7 спільними дітьми.

"Я сподіваюся, ви розумієте, як багато для Алека і наших дітей означають ваші підтримка і доброта. Дякую вам за те, що ви – наша спільнота. Ви допомагаєте нам бути сильнішими батьками та партнерами в цей неймовірний час, викликаний такою несамовитою трагедією. Будь ласка, знайте, я чую кожне ваше слово і кожен із вас щодня нагадує мені, що у світі існує доброта і що ми не самі", – звернулася жінка до шанувальників.

Наприкінці вона також додала: "Алеку, ми любимо тебе і ми поряд з тобою".

Зазначимо, для того, щоб актор отримав покарання у вигляді п'яти років позбавлення волі, звинувачення має переконати присяжних у тому, що він застосував вогнепальну зброю не просто через недбалість, а й через нерозсудливість.

Нагадаємо, 21 жовтня 2021 року в штаті Нью-Мексико (США) Алек Болдвін під час зйомок фільму "Іржа", відпрацьовуючи сцену зі зброєю, випадково застрелив 42-річну операторку з України Галину Гатчінс. Правоохоронні органи розпочали розслідування, щоб з'ясувати, чому револьвер був заряджений справжніми патронами.

Незабаром після трагедії Болдвін дав перше інтерв'ю, в якому заявив, що точно не тиснув на спусковий гачок пістолета.

Чоловік покійної українки Метью Гатчінс та їхній син Андрос подали позов до окружного суду округу Санта-Фе (штат Нью-Мексико) проти продюсерів вестерну "Іржа" та Алека Болдвіна про неправомірну смерть.

Як писав OBOZREVATEL, незабаром Болдвін та родина вбитої Гатчінс уклали позасудову мирову угоду. Чоловік українки заявив, що він не зацікавлений у звинуваченнях чи приписуванні вини продюсерам та актору. Роботу над фільмом обіцяли відновити на початку 2023 року. Втім, як виявилося, ця угода не вплине на розгляд справи.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі Obozrevatel та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Стоматолог загвинтив імплантат у череп пацієнта (фото) 24 апреля 2024

Він відвіз його до лікарні та втік.

CNN: Більшість зброї з пакету допомоги США - на складах Німеччини й Польщі 23 апреля 2024

Артилерійські боєприпаси будуть одними з перших озброєнь, доставлених в Україну, зазначає ЗМІ.

Десятки тисяч британських авіарейсів відчули глушіння GPS-сигналу - ЗМІ 23 апреля 2024

Проблема стала масовою з серпня минулого року. В уряді заявляють, що глушіння сигналу часто пов'язане з військовою діяльністю.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше