Дружина Пєскова, яка народилася в Україні, вигадала недолугу причину не їздити до США і налякала росіян безхатьками

24 декабря 2023

Дружина прессекретаря Кремля Дмитра Пєскова та олімпійська чемпіонка у танцях на льоду Тетяна Навка, яка народилася в Дніпрі, видала порцію маячні про Штати, яка мала б відлякали росіян від еміграції. Вона заявила, що Нью-Йорк і близько не стояв з російськими містами.

Америка "зупинилася в розвитку" 30 років тому, вважає пропагандистка, тоді як РФ начебто зробила великий стрибок уперед. З цією маячнею Навка заявилася на одне з шоу на телебаченні.

Багато років тому спортсменка добре жила в США, народила там дочку та налагодила господарство, але згодом вирішила переїхати до Москви. Не так давно її доросла дочка Олександра повернулася в Нью-Йорк, де колись народилася, і нібито "жахнулася" від міста.

"Нью-Йорк абсолютно брудний, із бомжами, сміттям. Все це вкрите смогом. Відчуття сірості. Просто вони не розвиваються. Як були такими, як коли я 1991 року приїхала, так і залишилися. Тільки з'явилися ще бомжі, всі ці люди незрозумілі, які живуть і сплять на вулицях, тут же їдять. Туди їм і дорога", – процитували Навку росЗМІ.

Сімʼя Пєскова в цивілізованому світі – небажаний гість, тож спортсменці легше вигадати причину залишатися в РФ, ніж пояснити дітям, чому вони приречені на життя в диктаторській країні.

Навка також видала, що Росії вже вдалося вирішити проблеми, з якими сьогодні зіштовхується США. Це стосується і безхатьків, яких пропагандистка не зустрічає на тих вулицях, якими ходить. Однак у мережі є немало кадрів, що доводять протилежне.

Раніше OBOZ.UA писав, що Навка хоче привести своє льодове шоу у тимчасово окупований Маріуполь, але у росіян ця ідея не викликала захват. "Серед руїн залити ковзанку для московських мажорів, щоб вони покаталися за пару мільйонів. Що може бути прекраснішим?" – відреагували в мережі.

Тільки перевірена інформація у нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту 8 октября 2024

Активіст у футболці "Звільніть Україну" налетів на The Weeknd під час концерту: співак злякався, але не відійшов. Відео Подібну акцію він робив на Олімпійських іграх 2024

Названо рибу, від якої треба відмовитися людям похилого віку 8 октября 2024

Яка найкорисніша риба для літніх людей, як її правильно вживати: пояснення лікарів.

Лілія Ребрик замилувала кадрами зустрічі 12-річної доньки з молодшими сестрами 8 октября 2024

12-річна Діана, старша донька зіркового подружжя, Лілії Ребрик та Андрія Дикого 6-го жовтня повернулася до Києва з Лондона, куди їздила на танцювальні змагання.

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

ФитКервс 5.0
ФитКервс

Отзывов: 1

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше