Дружина Віктора Павліка налякала підписників новиною про його "критичний" стан і розповіла про операцію, без якої співак "може померти"

2 мая 2024

Українського співака Віктора Павліка вмовили зробити життєво необхідну операцію на серці, адже ситуація стала критичною. Як розповіла його дружина Катерина Репяхова, артист може померти будь-якої миті, якщо терміново не втрутяться медики.

Сам 58-річний виконавець раніше категорично відмовлявся від операції та не дослухався до обраниці. Тривожний допис його дружина опублікувала в Instagram.

"Перша дуже важлива для нас новина: Борис Михайлович вмовив чоловіка на операцію. У Віктора Павліка критична ситуація, він може померти у будь-який момент", – повідомила Катерина Репяхова.

Вона розповіла, що з артистом звʼязалися лікарі, які змогли переконати його лягти під ніж. За це молода мама їм дуже вдячна.

Нагадаємо, що про необхідність хірургічного втручання стало відомо ще рік тому. Як зʼясувалося, у виконавця вроджена вада, як і в його матері.

"З віком один із клапанів вийшов з ладу – не виконує своєї функції. І треба ставити штучний клапан. Після цього далі буде жити повноцінне життя, як і його однолітки без такої проблеми. Операцію запланували на осінь", – писала тоді блогерка.

Вочевидь, втручання відклали на вимогу артиста, але краще йому не стало. Зауважимо, що раніше дружина співака розповідала, що в нього майже не піднімається рука. Через це артист звертався до лікаря, який призначив зірці лікувальні вправи.

Як писав OBOZ.UA, Катерина Репяхова розповідала, що медики не на жарт налякали її діагнозом маленького сина. Слова лікаря навіть довели молоду маму до сліз. Докладніше – в нашому матеріалі.

Тільки перевірена інформація в нас у Telegram-каналі OBOZ.UA та Viber. Не ведіться на фейки!

obozrevatel.com

Хочешь узнать больше - читай отзывы

← Вернуться на предыдущую страницу

Читайте также:

Зеленські показали свої символічні чорно-білі вишиванки за майже 15 тисяч гривень 16 мая 2024

У стилі яворівської хустки та з гербами: Зеленські показали свої символічні чорно-білі вишиванки за майже 15 тисяч гривень. Фото Подружжя порадувало українців новим спільним фото

В РФ поскаржились на загибель 830 тисяч га посівів через заморозки 16 мая 2024

Російський мінсільгосп повідомив, що в кількох регіонах Росії раніше фіксувалися заморозки.

Ювелирные украшения Pandora – лучший подарок женщине! 16 мая 2024

В магазинах продается самая разнообразная ювелирная продукция, но с данным брендом ее трудно спутать, поскольку, например, такое распространенное изделие, как цепочка от компании Pandora, кардинально отличается от других

 

Вас могут заинтересовать эти отзывы

Каталог отзывов





×

Выберите область поиска

  • Авто
  • Одяг / аксесуари
  • Роботодавці
  • Інше